- Makaleler
- 10
Bu arada Tonguç'u soracaklar için ; Hesabımı ortak kullanıyoruz. Arkadaşım abone olmuş, ben aslında olmaması için tembihlemiştim.Barış özcanı yakaladım.
Bu arada Tonguç'u soracaklar için ; Hesabımı ortak kullanıyoruz. Arkadaşım abone olmuş, ben aslında olmaması için tembihlemiştim.Barış özcanı yakaladım.
Hugola hep aynıydı sadece kalitesi arttı. Porçay da kara mizah yapan biri ve kitlesi büyüdükçe hazmedemeyenler çoğunlukta oluyor, örneğin 2-3 yıldır bir dava ile uğraşıyor ve sonuçlanırsa hapse girme olasılığı var. Adamlar büyüyor ve değişmek zorundalar.Aga porçay ve hugolayı 14 yaşımda sever ve izlerdim şimdi ikisi de ergen avcısı olduğu için pek sinmiyor içime. Benim düşüncem.
Evet, geçen gün hikaye atmıştı. Davası yine ertelenmiş. Mizah yapıyor, içeri alıyorlar...Hugola hep aynıydı sadece kalitesi arttı. Porçay da kara mizah yapan biri ve kitlesi büyüdükçe hazmedemeyenler çoğunlukta oluyor, örneğin 2-3 yıldır bir dava ile uğraşıyor ve sonuçlanırsa hapse girme olasılığı var. Adamlar büyüyor ve değişmek zorundalar.
Hugola hep aynıydı sadece kalitesi arttı. Porçay da kara mizah yapan biri ve kitlesi büyüdükçe hazmedemeyenler çoğunlukta oluyor, örneğin 2-3 yıldır bir dava ile uğraşıyor ve sonuçlanırsa hapse girme olasılığı var. Adamlar büyüyor ve değişmek zorundalar.
Sebebi şey ben yaşıtlarımdan nefret ediyorum desem yalan olur 16 yaşındayım geçen Discord'da porçay ve hugola izleyen bir kızla karşılaştım sanırım fazla porçayı kaçırmış ve Allah'a sövüyordu erkan kim yazıp sebebi budur belki psikolojime oturmuştur.
.
151 tane vardı bende bir ara, bu temizlenmiş hali.Ben listemi atsam forum çöker. 120'den fazla kanal var listede.
Anladık merak etmeAsıl detayı anlamadılar galiba.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.