En sevdiğiniz YouTuberlar

Uzun olabilir, yazarken düşüneceğim. Bu tür soruları seviyorum.

Ciddi Jacop: Mizah kalitesinin eşi benzeri yok.
Oğuz Sasi: Arkadaşı olmak istediğim tek kişi olabilir.
Barış Özcan: Fazla söze gerek yok, işini en iyi yapanlardan.
Multiplayer Ekibi: Her birinin ayrı kanallarını da kapsıyor bu seçim. Çok sağlam insanlar.
Dora, Apophis, Barış Can, Oyunbros: LoL temalı bu kanalları da çok seviyorum. Dönem dönem açar izlerim. Özellikle Dora favorim.
Pintipanda: Adamdır.
Can Sungur: Her izlediğimde bana bir şeyler katabilenlerden.
Konsol Üssü: Severiz.
Pewdiepie: Seni de severiz.
Guerrilla Republik: Yurtdışındaki Rap'i bize sunan, anlatan sağlam biri. Türkçe çevirileri de çok iyi.
TRASH 新 ドラゴン : Youtuber denir mi ama en sevdiğim Youtube kanalı olabilir. Efsane AMV'lere ve şarkılara yapılan montajlar mevcut.
 
Aral Norman: Kesinlikle LoL ile ilgili kanallar içerisindeki favorim. Hem tecrübeli bir oyunculuk kariyeri var, hem de koçluk yapmış. Üstüne birde şuanda Riotta yorumcu olarak çalışıyor. Eğer LoL'ün Espor'u ile ilgileniyorsanız kesinlikle bir bakın.

Dost Kayaoğlu: Genelde oyun fikirlerini kendisinden alırım. Videoları konusunda mükemmelliyetçi bir insan olduğu için her video birbirinden kaliteli. Ayrıca uzun bir süredir Youtube'da yayın yapıyor. Kaçırmayın derim.

Kim Bu Eleman: Videolarında genel olarak oyun veya oyun karakteri hakkında konuşuyor. Aslında biraz kabaca diyebilirim. Yani şöyle, genel olarak çok detaylara özen göstermiyorlar ama yinede güzel bir kanal.

HellianTV: Genel olarak sadece CS:GO haberleri için baksam da yapılan emeği takdir ediyorum.

KIRPAT: Aslında son zamanlarda hiç video atmasa da eski videoları çok güzeldir. Oyuncunun Donanım Rehberi serisi sayesinde bazı oyuncu ekipmanları hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar.
Üstüne "PvE ve PvP Nedir?" veya "FPS Nedir?" gibi videoları da var. Tabi baya Gameplay videosuda var ama çok ilgimi çekmiyor.

Luser: Büyük ihtimalle BFChickenGamers ve Köfteist Köfte'den sonra en iyi Minecraft kanalı.
Tabi Vanilla Minecraft seviyorsanız.

Matt Stonie: Nedense abartılı bir şekilde yemek yemesi hoşuma gidiyor.

Ne Olduğu Bilinmeyen Kanal: Oyunlar hakkında kendi fikirlerini belirten üstüne birazda mizah ekleyerek eğlenceli videolar çıkaran bir kanal. Dost Kayaoğlu'nun üstünkörü versiyonu diyebiliriz galiba.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı