Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 28 Ocak 2019 #21 BlueMagic dedi: Bu insanları da anlamıyorum. Hayır yani anasıyla babasıyla fotoğraf çektirmezler ünlü görünce yalvarıp yakarıp kendilerini küçük düşürürler. Ne gerek var tanımadığın insanlara o kadar değer vermeye, yüceltmeye. Büyük konuşmayayım ama hayatta yapmam. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen sevdiğim bir sanatçıyı görsem onu rahatsız etmeden fotoğraf çekmemize izin verirse çekeirim yani.
BlueMagic dedi: Bu insanları da anlamıyorum. Hayır yani anasıyla babasıyla fotoğraf çektirmezler ünlü görünce yalvarıp yakarıp kendilerini küçük düşürürler. Ne gerek var tanımadığın insanlara o kadar değer vermeye, yüceltmeye. Büyük konuşmayayım ama hayatta yapmam. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen sevdiğim bir sanatçıyı görsem onu rahatsız etmeden fotoğraf çekmemize izin verirse çekeirim yani.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 28 Ocak 2019 #22 Youtube'dan aptalca içeriklerle ünlü olup, haddini bilmeyip şarkı yapan, film çeken tipler. Diğer youtuberlara saygım sonsuzdur.
Youtube'dan aptalca içeriklerle ünlü olup, haddini bilmeyip şarkı yapan, film çeken tipler. Diğer youtuberlara saygım sonsuzdur.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 28 Ocak 2019 #23 Handsome Reis dedi: Ben şahsen sevdiğim bir sanatçıyı görsem onu rahatsız etmeden fotoğraf çekmemize izin verirse çekeirim yani. Genişletmek için tıkla... Yani o normal ama videoda ki adama hem acıdım hem kızdım. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Handsome Reis dedi: Ben şahsen sevdiğim bir sanatçıyı görsem onu rahatsız etmeden fotoğraf çekmemize izin verirse çekeirim yani. Genişletmek için tıkla... Yani o normal ama videoda ki adama hem acıdım hem kızdım. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Ocak 2019 #24 Enes Patur Alper Ergenözer Justin Biber BeTeSe
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 28 Ocak 2019 #25 "Akil insanlar" diye lanse edilen kişiler. İsmini vermeye gerek duymadığım, küçük çocuklardan prim kasan Youtuberlar. Kerimcan gibi hiçbir niteliği olmayan ama sosyal medyada yüceltilen kişiler. Şeyma Subaşı gibi gündemi meşgul eden gereksizler.
"Akil insanlar" diye lanse edilen kişiler. İsmini vermeye gerek duymadığım, küçük çocuklardan prim kasan Youtuberlar. Kerimcan gibi hiçbir niteliği olmayan ama sosyal medyada yüceltilen kişiler. Şeyma Subaşı gibi gündemi meşgul eden gereksizler.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #27 Sylveon dedi: BeTeSe Genişletmek için tıkla... BiTiEs o bi kere taam mı?
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.806 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #28 Ünlü denebilirse Donanım Arşivi. Sevmiyorum demeyeyim ama sinir oluyorum. 4200 TL sistem: Gamepower kasa, Gamepower PSU, Gamepower Fan'lar...
Ünlü denebilirse Donanım Arşivi. Sevmiyorum demeyeyim ama sinir oluyorum. 4200 TL sistem: Gamepower kasa, Gamepower PSU, Gamepower Fan'lar...
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 28 Ocak 2019 #29 GKD dedi: Ünlü denebilirse Donanım Arşivi. Sevmiyorum demeyeyim ama sinir oluyorum. 4200 TL sistem: Gamepower kasa, Gamepower PSU, Gamepower Fan'lar... Genişletmek için tıkla... O Sistemi atabilir misin?
GKD dedi: Ünlü denebilirse Donanım Arşivi. Sevmiyorum demeyeyim ama sinir oluyorum. 4200 TL sistem: Gamepower kasa, Gamepower PSU, Gamepower Fan'lar... Genişletmek için tıkla... O Sistemi atabilir misin?
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.806 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #30 asdddxaw dedi: O sistemi atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyumlu kaliteli güçlü F/P hocam. Hepsi Gamepower, tam uyumlu.
asdddxaw dedi: O sistemi atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyumlu kaliteli güçlü F/P hocam. Hepsi Gamepower, tam uyumlu.