En Sevmediğiniz Ünlü

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyumlu kaliteli güçlü F/P hocam. Hepsi Gamepower, tam uyumlu.

Teşekkürler, ben bu adama sinir olsaydım bile yeni topladığı sistemi görünce tüm sinirim geçerdi. Cidden iyi iş yapmış. :D

Teşekkürler, ben bu adama sinir olsaydım bile yeni topladığı sistemi görünce tüm sinirim geçerdi. Cidden iyi iş yapmış. :D
Şu meşhur G2 mi? Bakmıştım videosuna, kasa seçimini beğenmedim, sistem yepyeni olmasına rağmen testlerde 70 dereceyi görmüştü. Onun dışında bence de alınabilir fakat bu hala onun kalitesiz markaları övüp övüp teknoloji bilgisi düşük olan kişilere sanki çok kaliteliymiş gibi tanıttığı gerçeğini değiştirmez.

Yılağnnn koyktun mu ?
Eneğrji eneğrji azcık da sinerğjih.
*videoya kafa atarak girer* Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlerle amcama işkence yapışımı izlicez.
çiğköfteci limon adam
BÜTÜN HABER SUNUCULARI, YAZICILARI (blu veyıl oyunu 1 kişiyi daha katletti *videoda zula oynayan çocuklar*)
dı dı dı dım ıdm dı dı dı dım *aleyna fox'u kastediyorum fakat taklit edemiyorum çünkü beat'den sesi duyulmuyor*
Evet meraba dostlar ben almancı mesut şimdi kızlara lüzumsuz şeyler teklif edip sorcaz oynat bakalım. (youtube= Mesut TV)
Evet arkadaşlar ben utkuğ bugün Türkiyedeki insanlara inek kostümü giyip trollicez sjsjsjsjsjs.(youtube= Utku Uzun )
Niğhat doğğan
Daner Dolga Darlaciğ pembe ... PİNK TONY

Hepsi Mizah Amaçlı taklitler, lütfen yazım yanlışı/hatası banı almayayım :)
Öfke ve imla/yazım hatası kustuğum için özür dilerim 1 ay banımı alıp oturuyorum :(

Yılağnnn koyktun mu ?
Eneğrji eneğrji azcık da sinerğjih.
*videoya kafa atarak girer* Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlerle amcama işkence yapışımı izlicez.
çiğköfteci limon adam
BÜTÜN HABER SUNUCULARI, YAZICILARI (blu veyıl oyunu 1 kişiyi daha katletti *videoda zula oynayan çocuklar*)
dı dı dı dım ıdm dı dı dı dım *aleyna fox'u kastediyorum fakat taklit edemiyorum çünkü beat'den sesi duyulmuyor*
Evet meraba dostlar ben almancı mesut şimdi kızlara lüzumsuz şeyler teklif edip sorcaz oynat bakalım. (youtube= Mesut TV)
Evet arkadaşlar ben utkuğ bugün Türkiyedeki insanlara inek kostümü giyip trollicez sjsjsjsjsjs.(youtube= Utku Uzun )
Niğhat doğğan
Daner Dolga Darlaciğ pembe ... PİNK TONY

Hepsi Mizah Amaçlı taklitler, lütfen yazım yanlışı/hatası banı almayayım :)
Öfke ve imla/yazım hatası kustuğum için özür dilerim 1 ay banımı alıp oturuyorum :(
Konu dışı bölümünde böyle şeylere ban atmıyorlar dostum. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı