kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 İyi sosyaller; Yeni yapılan ve henüz çalışmaları devam eden bir Linux dağıtımı vardı, gerçekten oldukça şıktı. Adını bilen var mı?
İyi sosyaller; Yeni yapılan ve henüz çalışmaları devam eden bir Linux dağıtımı vardı, gerçekten oldukça şıktı. Adını bilen var mı?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 29 Nisan 2022 #21 Kreato dedi: İkisini de eşit sürede kullandım ve EOS'de hiç bug ve kasma sorunu yaşamadım. Yağ gibi akıyordu, flash belleğe kurduğum zaman bile . Genişletmek için tıkla... Hacı o zaman sen hayal ederek kullanmışın . Artı -1 Eksi
Kreato dedi: İkisini de eşit sürede kullandım ve EOS'de hiç bug ve kasma sorunu yaşamadım. Yağ gibi akıyordu, flash belleğe kurduğum zaman bile . Genişletmek için tıkla... Hacı o zaman sen hayal ederek kullanmışın .
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 29 Nisan 2022 #22 350070 dedi: Hacı o zaman sen hayal ederek kullanmışın . Genişletmek için tıkla... Ya da sen şanssızsın ve/veya bilgisayarın kaldırmıyor. Artı 1 Eksi
350070 dedi: Hacı o zaman sen hayal ederek kullanmışın . Genişletmek için tıkla... Ya da sen şanssızsın ve/veya bilgisayarın kaldırmıyor.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 29 Nisan 2022 #23 Mağazadan uygulama bile inmiyordu. Çünkü boştu mağazası. Kreato dedi: Ya da sen şanssızsın ve/veya bilgisayarın kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu 22.04 bile yağ gibi akıyor. Kararlı çünkü ama eOS 6 ve eOS 6.1 hayal kırıklığı oldu. Artı 0 Eksi
Mağazadan uygulama bile inmiyordu. Çünkü boştu mağazası. Kreato dedi: Ya da sen şanssızsın ve/veya bilgisayarın kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu 22.04 bile yağ gibi akıyor. Kararlı çünkü ama eOS 6 ve eOS 6.1 hayal kırıklığı oldu.
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #24 En şık dağıtım, kendin tasarladığın dağıtımdır. Artı 0 Eksi
KS KS kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #25 Aradığımı buldum arkadaşlar Extern OS'muş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama yarıda bırakmışlar sanıyorum. Artı 0 Eksi
Aradığımı buldum arkadaşlar Extern OS'muş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama yarıda bırakmışlar sanıyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Kasım 2022 #26 kkank dedi: Aradığımı buldum arkadaşlar Extern OS'muş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama yarıda bırakmışlar sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen en şık olani degil, en şık geleni bulmussun kendince. Kendin ozellestirerek daha bile guzel yapabilirsin, o ayarlari kaydedip otomatik kullanabilirsin baska zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
kkank dedi: Aradığımı buldum arkadaşlar Extern OS'muş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama yarıda bırakmışlar sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen en şık olani degil, en şık geleni bulmussun kendince. Kendin ozellestirerek daha bile guzel yapabilirsin, o ayarlari kaydedip otomatik kullanabilirsin baska zaman.