En sinir olduğunuz cümle

''Duj'' alıp benim eve gelmişti, biraz bira şarap falan yapmıştık kardeşlik
Ah bu zalimin kızlarının regl zamanı bile bize ters, düz bir şeyleri yok Bu arada ''desem de'' şeklinde düzelt mesajını, kaybetmeyelim seni

Ah bu zalimin kızlarının regl zamanı bile bize ters, düz bir şeyleri yok Bu arada ''desem de'' şeklinde düzelt mesajını, kaybetmeyelim seni
Düzelttim kardeşlik, teşekkür ederim. Keşke Rusya'da yaşayabilseydim. Dünya savaşı sonrası erkek nüfusu, kadın nüfusuna oranla oldukça azalmış. Çoğaltmak lazım.

Alıntıyı düzelttim kanka, sağol fark etmemiştim. Kızların erkeklerde istediği: Esmer ten, 1.90 Boy, Zengin, yakışıklı, kibar, dürüst, romantik. Kızlar da olan: Tek o var zaten
Düzelttim kardeşlik, teşekkür ederim. Keşke Rusya'da yaşayabilseydim. Dünya savaşı sonrası erkek nüfusu, kadın nüfusuna oranla oldukça azalmış. Çoğaltmak lazım.
Nasıl yapacağız onu yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…