Kötü zamanlamaya mı denk geldin kardeşlik?Regliyim.
Kötü zamanlamaya mı denk geldin kardeşlik?Regliyim.
''Duj'' alıp benim eve gelmişti, biraz bira şarap falan yapmıştık kardeşlik. Tam hücum borusunu öttüreceğim, bunu söyledi. Ben de regliyim desem de ikna edemedim.Kötü zamanlamaya mı denk geldin kardeşlik?![]()
"bir şey olmaz" kesinlikleEn sinir olduğunuz cümleleri konunun altına bekliyorum. Benimkisi şu: "AMD çok ısınıyor ya"
Okurken sinirden adet oldum. (!)''Duj'' alıp benim eve gelmişti, biraz bira şarap falan yapmıştık kardeşlik. Tam hücum borusunu öttüreceğim, bunu söyledi. Ben de regliyim desem de ikna edemedim.![]()
![]()
Ah bu zalimin kızlarının regl zamanı bile bize ters, düz bir şeyleri yok''Duj'' alıp benim eve gelmişti, biraz bira şarap falan yapmıştık kardeşlik
Düzelttim kardeşlik, teşekkür ederim. Keşke Rusya'da yaşayabilseydim. Dünya savaşı sonrası erkek nüfusu, kadın nüfusuna oranla oldukça azalmış. Çoğaltmak lazım.Ah bu zalimin kızlarının regl zamanı bile bize ters, düz bir şeyleri yokBu arada ''desem de'' şeklinde düzelt mesajını, kaybetmeyelim seni
![]()
Alıntıyı düzelttim kanka, sağol fark etmemiştim.Ah bu zalimin kızlarının regl zamanı bile bize ters, düz bir şeyleri yokBu arada ''desem de'' şeklinde düzelt mesajını, kaybetmeyelim seni
![]()
Nasıl yapacağız onu yav.Düzelttim kardeşlik, teşekkür ederim. Keşke Rusya'da yaşayabilseydim. Dünya savaşı sonrası erkek nüfusu, kadın nüfusuna oranla oldukça azalmış. Çoğaltmak lazım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.