En sinir olduğunuz cümle

Düzelttim kardeşlik, teşekkür ederim. Keşke Rusya'da yaşayabilseydim. Dünya savaşı sonrası erkek nüfusu, kadın nüfusuna oranla oldukça azalmış. Çoğaltmak lazım.
Rica ederim. Rusya güzel memleket, tam bizlik valla, acımam Ben artık kendimden büyük kızlarla ilgileniyorum, öneririm. Trip derdi yok, boş boş tavırlarla da karşılaşmıyorum.

Rica ederim. Rusya güzel memleket, tam bizlik valla, acımam Ben artık kendimden büyük kızlarla ilgileniyorum, öneririm. Trip derdi yok, boş boş tavırlarla da karşılaşmıyorum.
Ben de benden biraz büyük hatunlarla daha kolay anlaşıyorum diyebilirim. Boş muhabbet dönünce sarmıyor benim kafa. En güzeli dediğin gibi olgunlaşmış şeftali.

Ben de benden biraz büyük hatunlarla daha kolay anlaşıyorum diyebilirim. Boş muhabbet dönünce sarmıyor benim kafa. En güzeli dediğin gibi olgunlaşmış şeftali.
Benim yaklaşık 1 yıl önce 3 yıllık ilişkim bitti. Felsefeciydi, kafamda hala yaptığı felsefe ütülemeleri dolanıyor... Ondan sonra birkaç ay kafamı dinledim, talipler olmasına rağmen bile ilgilenmedim. Ta ki karşıma bir 30'luk çıkana kadar. Yok böyle bir şey, cennetten düşmüş gibi oldu. Sanırım aşığım.

Olgunlaşmış mı olgulaşmamış mı bakacağız artık

Bakarsın, bakar. 30 tam yaşı, güzelse ve anlaşabiliyorsan bas nikahı. Felsefecileri ben hiç anlamıyorum zaten. Kültür çakışması muhtemel.

Bakarsın, bakar. 30 tam yaşı, güzelse ve anlaşabiliyorsan bas nikahı. Felsefecileri ben hiç anlamıyorum zaten. Kültür çakışması muhtemel.
Her şey çok hızlı gelişmesine rağmen tünelin sonunda büyük ışıklar görüyorum. Ciddi düşünüyoruz zaten, hayırlısı. Şu corona işleri bozdu, yoksa yoğun bir his bulutu içinde türbülansa girmiş gibi düşecektim kendisine.

Daha iyi olmuş, daha fazla tanıma şansı edinmişsin. Bazen bana da oluyor. İkinci günden ''seni karım yapacağım'' triplerine girebiliyorum. Eminseniz, mutluluğunuz daim olur umarım.

Güzel sohbet
@Jira Arada tanım yaptığınızı falan görüyorum. Sözlükçü olma ihtimaliniz var mı?

Bu sohbetin sonu gelmez ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…