Karteloviç
Centipat
- Makaleler
- 1
"O paraya taş gibi masaüstü dizilir."
Bruh...
Bruh...
Rica ederim. Rusya güzel memleket, tam bizlik valla, acımamDüzelttim kardeşlik, teşekkür ederim. Keşke Rusya'da yaşayabilseydim. Dünya savaşı sonrası erkek nüfusu, kadın nüfusuna oranla oldukça azalmış. Çoğaltmak lazım.![]()
Ben de benden biraz büyük hatunlarla daha kolay anlaşıyorum diyebilirim. Boş muhabbet dönünce sarmıyor benim kafa.Rica ederim. Rusya güzel memleket, tam bizlik valla, acımamBen artık kendimden büyük kızlarla ilgileniyorum, öneririm. Trip derdi yok, boş boş tavırlarla da karşılaşmıyorum.
Benim yaklaşık 1 yıl önce 3 yıllık ilişkim bitti. Felsefeciydi, kafamda hala yaptığı felsefe ütülemeleri dolanıyor... Ondan sonra birkaç ay kafamı dinledim, talipler olmasına rağmen bile ilgilenmedim. Ta ki karşıma bir 30'luk çıkana kadar. Yok böyle bir şey, cennetten düşmüş gibi oldu. Sanırım aşığım.Ben de benden biraz büyük hatunlarla daha kolay anlaşıyorum diyebilirim. Boş muhabbet dönünce sarmıyor benim kafa.En güzeli dediğin gibi olgunlaşmış şeftali.
![]()
Bakarsın, bakar.Benim yaklaşık 1 yıl önce 3 yıllık ilişkim bitti. Felsefeciydi, kafamda hala yaptığı felsefe ütülemeleri dolanıyor... Ondan sonra birkaç ay kafamı dinledim, talipler olmasına rağmen bile ilgilenmedim. Ta ki karşıma bir 30'luk çıkana kadar. Yok böyle bir şey, cennetten düşmüş gibi oldu. Sanırım aşığım.
Olgunlaşmış mı olgulaşmamış mı bakacağız artık![]()
Her şey çok hızlı gelişmesine rağmen tünelin sonunda büyük ışıklar görüyorum. Ciddi düşünüyoruz zaten, hayırlısı.Bakarsın, bakar.30 tam yaşı, güzelse ve anlaşabiliyorsan bas nikahı.
Felsefecileri ben hiç anlamıyorum zaten. Kültür çakışması muhtemel.
![]()
Daha iyi olmuş, daha fazla tanıma şansı edinmişsin. Bazen bana da oluyor. İkinci günden ''seni karım yapacağım'' triplerine girebiliyorum.Her şey çok hızlı gelişmesine rağmen tünelin sonunda büyük ışıklar görüyorum. Ciddi düşünüyoruz zaten, hayırlısı.Şu corona işleri bozdu, yoksa yoğun bir his bulutu içinde türbülansa girmiş gibi düşecektim kendisine.
![]()
Bu sohbetin sonu gelmez ama.Her şey çok hızlı gelişmesine rağmen tünelin sonunda büyük ışıklar görüyorum. Ciddi düşünüyoruz zaten, hayırlısı.Şu corona işleri bozdu, yoksa yoğun bir his bulutu içinde türbülansa girmiş gibi düşecektim kendisine.
![]()
Dedi ve geldi.Bu sohbetin sonu gelmez ama.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.