En sinir olduğunuz insan tipleri

Zorbalar, kibirliler, empati yoksunları.

Bilmediğini kabul etmeyenler.
Öğrenmeyi kabul etmeyenler.
Garson gibi personellere kaba davrananlar.
Kendilerini dünyanın merkezinde sananlar.
Başkalarının duygularını önemsemeyenler.
Hocam daha yazacak bir şey kalmamış. Ellerinize sağlık.

Saygıdeğer forumdaşım,

Sizi bir takım yönlerden ziyadesiyle dolmuş, hatta bir o kadar da taşmış görmekteyim.

Ancak bu mecrada içinizi dökerek bir nebze de olsa rahatlama olasılığınızın olasılıklar içinde hususi gelen bir hususa dönüştüğünü ve bunun şahsınız adına ivedilikle ve müzmin bir patikada fiile geçerek sonuçlandığını hissediyorum.

Bu bağlamda deşarj olmanız adına pozitif bir patika seçerek buraya yazmanız sağlıklı bir davranış motifidir.

Sorunuza gelecek olursak efendim, kimselere gıcık olmuyorum. İnsan bir kere dünyaya intikal ediyor.

Herkes birbirini sevsin, birlik, beraberlik olsun vatana millete inşallah.

Saygılarımla.

Sınıfta mavi ekran veren tahtadan minidump dosyalarını almaya çalışırken arkamdan: "Bir şey bildiği yok uğraşıyor." diyen arka sıra öğrenci(!)leri.
Artık saldım, dokunmam bile tahtaya.

Öyle bir insan gelir ki karşınıza, sinir olduğunuz tavırları sergilese bile bir şey diyemezsiniz. Konuşmayı unutursunuz, diliniz düğümlenir (mecazen). Bir tavrı hoşnutsuz kılan tavrın kendisi değil, tavrı sergileyen kişidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…