En sinir olduğunuz insan tipleri

Ben başlıyorum: Elden Ring'e inatla "Elder" Ring diyenler. Yemin ediyorum aşırı ayar oldum LAN Skyrim, Oblivion, Morrowind (Elder Scrolls serisi kısaca) falan mı oynuyorsun da Elder yazıyorsun başa. Hani duyurulmasa falan anlayacağımda her yerde duyuruldu en çok beklenen oyun ödülü aldı kocaman ELDEN RING yazıyor. O kadar gıcığım ki sağ tıkla inspect yapıp Elder Ring yazanların mesajını düzeltiyorum Elden Ring yapıyorum. Sayfayı yenileyince gitse de okurken sinirlenmemi engelliyor en azından :D. Sizin nedir gıcık olduğunuz insan tipleri? Az eğlenelim. Konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen sadece eğlence amaçlı açtım belirteyim bunu da.

Zorbalar, kibirliler, empati yoksunları.

Ben başlıyorum: Elden Ring'e inatla ''Elder'' Ring diyenler. Yemin ediyorum aşırı ayar oldum lan Skyrim, Oblivion, Morrowind (Elder Scrolls serisi kısaca) falan mı oynuyorsun da Elder yazıyorsun başa. Hani duyurulmasa falan anlayacağımda her yerde duyuruldu en çok beklenen oyun ödülü aldı kocaman ELDEN RING yazıyor. O kadar gıcığım ki sağ tıkla inspect yapıp Elder Ring yazanların mesajını düzeltiyorum Elden Ring yapıyorum. Sayfayı yenileyince gitse de okurken sinirlenmemi engelliyor en azından :D. Sizin nedir gıcık olduğunuz insan tipleri? Az eğlenelim. Konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen sadece eğlence amaçlı açtım belirteyim bunu da.

Saygıdeğer forumdaşım, 🌹

Sizi bir takım yönlerden ziyadesiyle dolmuş, hatta bir o kadar da taşmış görmekteyim. 🤌🏼

Ancak bu mecrada içinizi dökerek bir nebze de olsa rahatlama olasılığınızın olasılıklar içinde hususi gelen bir hususa dönüştüğünü ve bunun şahsınız adına ivedilikle ve müzmin bir patikada fiile geçerek sonuçlandığını hissediyorum. 🙌🏼✍🏼

Bu bağlamda deşarj olmanız adına pozitif bir patika seçerek buraya yazmanız sağlıklı bir davranış motifidir. ☝🏼

Sorunuza gelecek olursak efendim, kimselere gıcık olmuyorum. İnsan bir kere dünyaya intikal ediyor. ☝🏼

Herkes birbirini sevsin, birlik, beraberlik olsun vatana millete inşallah. ✍🏼

Saygılarımla. 🙌🏼

Sınıfta mavi ekran veren tahtadan minidump dosyalarını almaya çalışırken arkamdan: "Bir şey bildiği yok uğraşıyor." diyen arka sıra öğrenci(!)leri.
Artık saldım, dokunmam bile tahtaya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı