En son dinlediğim müzik aklımda kalıyor

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, değişik bir problemim var. Diyelim dersten önce 2-3 tane (en az 10 dk) Reels kaldırdım. Veya müzik dinledim. O müzik tüm ders boyunca aklımda kaset çalar gibi dolanıyor. Bir yandan aklım karışıyor bir yandan mırıldanasım geliyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sadece ders de olmuyor, ders çalışmasam bile. Oturduğumda aklıma geliyor.

Değerli MHG3634, sorununu içtenlikle okudum ve problemini derin hissettim. Dikkat sorunu yaşıyor gibisin. Olur böyle şeyler. Sen hiç kafana takma derslerine çalış güzel kardeşim. (bu arada Allah kabul etsin, hayırlı sahurlar. )

ders çalışırken ara ara böyle şeyler olabilir süreçte ben de yaşamıştım biraz gözlemle sıkıntıysa yardım almak mantıllı olabilir. Ayrıyeten tavsiye olarak reels özellikle kullanmamanı ya da sınırlamanı öneririm çünkü 10 15 saniyelik birçok değişkene maruz kalmak beynin odaklanmasında preoblemlere neden olabilir diye düşünüyorum.

Hocam Instagram'a da illaki bakıyorum. Herkes bakıyor. Diyorum derse başlamadan önce bakayım sonra hep aklımda sınavda bile aklıma geliyor.

Müziğin tamamını birkaç kez dinleyince bende geçiyor, denemenizi önerebilirim.
Deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…