En Son Ne Zaman Korsan Oyun İndirdiniz?

Ben hiç indirmedim çünkü nasıl indirilir bilmiyorum. :D Abimin indirdiği PES 2013 vardı ta ne zaman indirmişti onu hala oynuyorum bir diskine koymuş her format attığımda da oynayabiliyorum. :)
 
Korsan oyun oynamak hırsızlıktır. Hain hırsızlar! Diyen arkadaşlardan eminim %60'ı Türkiyede eskiden orijinal oyuna ulaşmanın imkansıza yakın olduğunu bilmiyordu. Ve o yüzden de eski oyuncuların hepsini hırsız ilan etmiş oldular. Biz eskiden korsancıdan aldığımız CD'leri orijinal sanıyorduk. Öyle bi' nesildik. Tabi siz yaşı küçük arkadaşlar elinizde akıllı telefonla büyüdünüz. tabletiniz eksik olmadı. Biz belki sizin kadar şanslı değildik oyunlarımızı bilgisayardan korsan oynamak zorundaydık ama bizim zamanımız daha zevkliydi.
 
Sanırsam en son Freedom Fighters indirdim. Orjinali hiç bir yerde yoktu çünkü baya eski bir oyun. Zaten bu gidişle daha çok korsan oyunlar indiricem. Bir oyuna 300-500 TL vericek kadar zengin değilim.
 
Halkın hırsız olduğunu sanmıyorum. Düzeni toptan eleştirirsek asıl hırsızın, adaletsizliği besleyip halkın sırtından geçinenler olduğu görülür. Halk faydalansın diye eserlerini bedava paylaşan sanatçılar tanıyoruz. Bu hayat zenginlere ait değil.​
Ben elimden geldiğince Steam'den almaya çalışıyorum. Orjinal oynamak istiyorum. Makul fiyat olduğunda kesinlikle satın alıyorum.​
Yalnız oyunda Türkçe desteği önemsiyorum. Dil desteği yoksa asla ve asla oyun orjinal olmuş korsan olmuş takmıyorum.​
 

Yeni konular

Geri
Yukarı