En son oynadığınız oyunda 1 yıl hayatta kalabilir misiniz?

The Witcher 3. bayağı da para kastiydim rahat 1 yıl yeter. Hanın birinde oturur gvent oynardım herhalde sabah akşam.
Şu an hikayenin neresindesiniz? Ben bir tünel gibi yerde, bayağı karmaşık biyerdi hatırlamıyorum, o zamanlar PC'yi yeni almıştım kullanmasını bilmiyordum bölümü geçemeyince sildim. Aslında bayağı güzel oyundu belki bir ara en baştan başlar bitiririm.

Ben Toxic'lere dayanamayıp kafama sıkardım.

Metro Exodus şahane bir oyun bence tekrar şans vermelisiniz. O tünel bölümü dediğiniz neresi olabilir pek anlamadım (oyunda bir sürü tünel var sonuçta ) ama sanırsam yamyamlarin olduğu bölge olması lazım oyunun en zor yeri denilebilecek kısım orası çünkü. Normal modda oynarsanız pek zorlanmazsınız ve o bölümdeki aksiyon ile çıkan lootlar beni çok tatmin etmişti arkadaki müzikle falan iyi gaza gelmiştim bence en güzel bölüm orasiydi :)
 
Son düzenleme:
GTA 4 de kalırım büyük ihtimalle Nico'ya bulaşmaz isem
O size bulaşır dikkatli olun Liberty City sıkıntılı yer.

En son nostalji olsun diye GTA SA oynadım, Los Santos çete savaşları ve başka saçmalıklarla dolu, 1 yıl yaşarım mi bilemem. Laş Venturas'ta mafyalar heryerde, bilemem belki yaşarım ama Los Santos en tehlikelisi. San Fierro da aşırı sikıntılı. Kırsal alanda veya çöl köylerinde yaşasam belki yaşarım ama en güvenli yer haritanın en üst ve sağ köşesindeki yer. Hani şu gemi kaptanlığı okulunun olduğu yer. Ayrıca CJ beni her an bulabilir, ve halleder.
 

Geri
Yukarı