300
Hectopat
Siz Kocaeli'yi unuttunuz.Technopat Bursa Derneği kurabilirler o derece yani.![]()
Siz Kocaeli'yi unuttunuz.Technopat Bursa Derneği kurabilirler o derece yani.![]()
Rekor kırdık geçen hatta. Son 91 yılın Ocak ayı sıcaklık rekorunu kırdık, tam 18 derece ile.Sivas kar yağmadan önce 18 dereceydi. Sivas Nisanda 18 derece olmuyor normalde.
Kayserililer derneği de açacağız. Bu arada şaşırmaya gerek yok bence çünkü Bursa büyük bir şehir ve etkileşim çok olduğundan foruma girenler yayıyorlardır.Technopat Bursa Derneği kurabilirler o derece yani.![]()
Biz bir ara gündüzleri -20 küsürleri görüyorduk.Bu arada kar yağışı dün gece durdu ve şimdi yeniden başladı. Twitter'da böyle bir görsel buldum.
Eki Görüntüle 834878
Çok iyi yağmış gibi görünüyor. Atlayasım var üzerine delilerce.![]()
Zaten genellikle bu forumda o civarlarda yaşayanlar var. İstanbul, Bursa tarafları işte. Oraların nüfusu Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturuyor zaten.Kayserililer derneği de açacağız. Bu arada şaşırmaya gerek yok bence çünkü Bursa büyük bir şehir ve etkileşim çok olduğundan foruma girenler yayıyorlardır.
Geçen yıl -23 dereceyi gördük gece. Deneme amaçlı ıslak bir çorap koydum pencereye. Sabah kalktım taş olmuş. Sabahları, akşamları ve geceleri çok soğuk burası.Biz bir ara gündüzleri -20 küsürleri görüyorduk.
Technopat bursa derneği kurabilirler o derece yani..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.