Rehber En ucuz 3395 sensörlü mouse: Furylevel Z1 piyasada

O yüzden kablosuz bakılacaksa direk M800 Ultra bakılması şart.

Evet 1800TL altı bütçede insanları kabloluya tevşik etmek daha doğru gibi.

Kablosuz daha rahat olduğu için geçmek istemiyorum diyenler çok şahsen hepimiz isteriz kablosuz rahatlığını. Eski ofis fareleri olsa ah 10 yıl gider sonra değiştirirsin.😐

Konudan alakasız olarak bu mouse benzeri 3395 sensör, GM 8.0 switch bir mouse toplama imkanı var mıdır? Parça satılır mı?

Swarcow'un videosuna gidip X3 için bahsettiklerini dinleyin anlarsınız.

Hocam video'sunu izlemedim ve MCU'lar konusunda profesör değilim fakat problem X3 modeli ile ilgili olabilir mi? yoksa direkt MCU sorunlu bir model mi?

İade konusunda sıkıntı çıkaran bir satıcı bilginiz olsun. Bu satıcıdan aldığım ve elime ulaşmadan kapıda iade ettiğim fare için beni bizzat videolardaki kişi arayıp fareyi açıp skatezlerini sökmüş olduğumu iddia etti. İademi geri almıyorlardı ama kapıda iade ettiğimi kanıtlayınca bir şey yapamadılar. Dikkatli olmak lazım.

İade konusunda sıkıntı çıkaran bir satıcı bilginiz olsun. Bu satıcıdan aldığım ve elime ulaşmadan kapıda iade ettiğim fare için beni bizzat videolardaki kişi arayıp fareyi açıp skatezlerini sökmüş olduğumu iddia etti. İademi geri almıyorlardı ama kapıda iade ettiğimi kanıtlayınca bir şey yapamadılar. Dikkatli olmak lazım.
Bilgilendirmeniz çok yararlı oldu, sağ olun hocam.

Eğer üniversiteye yerleşip kafamdaki Ultrabook cihazı alırsam kablosuz bir fare almayı da düşünüyorum. Güzel geldi cihaz. Farklı renk seçenekleri var mı acaba?

Tek beyaz girilmiş.

Eğer üniversiteye yerleşip kafamdaki Ultrabook cihazı alırsam kablosuz bir fare almayı da düşünüyorum. Güzel geldi cihaz. Farklı renk seçenekleri var mı acaba?

Oyun için kullanmayacaksanız güzel bir ofis mouse alıp rahatınıza bakarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı