En ucuz BF5 nerede?

Ben 10 liraya almıştım sonra pişman oldum onlarda başkasından caliyorlarmış. Bir daha almayacağım.

Malum siteden aldıysan gayet normal.
Aylık veya yıllık alabiliyorsun. Aylık 3.99€, yıllık alırsan 2.5€'a geliyor. Basic Origin Access ile yeni çıkan Star Wars Jedi Fallen Order, FIFA 20, NFS Heat gibi oyunlara erişemiyorsun.

Buradan tüm oyunlara bakabilirsin.

Ben de basic var ama 10 saat trial'e erişebiliyor olmam lazım erişemiyorum ne kadar saçma sapan bir şey bu Origin ya.

Aylık veya yıllık alabiliyorsun. Aylık 3.99€, yıllık alırsan 2.5€'a geliyor. Basic Origin Access ile yeni çıkan Star Wars Jedi Fallen Order, FIFA 20, NFS Heat gibi oyunlara erişemiyorsun.

Buradan tüm oyunlara bakabilirsin.
Hocam çok teşekkürler yani şunu kestirmek istiyorum. Oynayacağım oyunları direk alıp oynamak mı yoksa aylık birçok oyuna sahip olmak mı? maddi olarak kıyaslıyorum da...

Basic falan almayın en dandik olanlarından o. Premirer alınmalı en düşük.
Tam olarak bilgim yok bu konu hakkında. Basic olan üyelikte istediğim oyunlar var mesela. Yıllık 24.99€ veya aylık 3.99€ verip Origin bu kısımdaki bütün oyunları oynayabiliyor muyum full şekilde, üyelik bitene kadar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı