RX 570 ekran kartı arıyorum (çift fanlı) ancak benim bulduğum en ucuz 1250 TL. Daha ucuz, güvenilir bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının markası önemli değil.
RX 570 ekran kartı arıyorum (çift fanlı) ancak benim bulduğum en ucuz 1250 TL. Daha ucuz, güvenilir bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının markası önemli değil.
Armor serisinde ısınma sorunu var diyorlar ancak bazı insanlarda 70 dereceyi geçmediğini söylüyor emin olamıyorum ayrıca çok şık da duruyor bir de biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi sizce.
Armor serisinde ısınma sorunu var diyorlar ancak bazı insanlarda 70 dereceyi geçmediğini söylüyor emin olamıyorum ayrıca çok şık da duruyor bir de biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi sizce.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit GDDR5 Lite (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sapphire hem fiyat/performans açısından ve soğutma açısından daha iyi bence.
XFX almayın bence.
ASUS modelinde RX 580'in 90'ın altına düşmediğini söyleyen birisi vardı. Pulse modelinde ısınma sorunu yok diyebilirim. Canlı olarak gördüm İstanbul'da kuzenim kullanıyor. Adana'da falan yaşıyorsan ayrı mesele.