RX 570 ekran kartı arıyorum (çift fanlı) ancak benim bulduğum en ucuz 1250 TL. Daha ucuz, güvenilir bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının markası önemli değil.
1100TL'ye satılıyordu kaçırmasaydın keşke. Ama Sapphire RX 570 Pulse alın. Isı sorunu ile uğraşmayın 1300TL'ye alınabilecek en iyi RX 570'lerden dir.
Bence daha çok pahalanır.Armor serisinde ısınma sorunu var diyorlar ancak bazı insanlarda 70 dereceyi geçmediğini söylüyor emin olamıyorum ayrıca çok şık da duruyor bir de biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi sizce.
Teşekkürler, ancak ben sıfır bakıyorum.Bu var 1100 TL.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu da 950 TL de fiyatından pek güvenemedim açıkçası.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
3 tane marka var aklımda Gigabyte, sapphire ya da msi armor ancak çok kararsızım.
Armor serisinde ısınma sorunu var diyorlar ancak bazı insanlarda 70 dereceyi geçmediğini söylüyor emin olamıyorum ayrıca çok şık da duruyor bir de biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi sizce.
3 Tane marka var aklımda Gigabyte, Sapphire ya da MSI Armor ancak çok kararsızım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.