En ucuz çift fanlı RX 570 model önerisi

eowejan

Hectopat
Yer
City 17
RX 570 ekran kartı arıyorum (çift fanlı) ancak benim bulduğum en ucuz 1250 TL. Daha ucuz, güvenilir bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının markası önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 ekran kartı arıyorum (çift fanlı) ancak benim bulduğum en ucuz 1250 TL. Daha ucuz, güvenilir bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının markası önemli değil.

1100TL'ye satılıyordu kaçırmasaydın keşke. Ama Sapphire RX 570 Pulse alın. Isı sorunu ile uğraşmayın 1300TL'ye alınabilecek en iyi RX 570'lerden dir.

1100TL'ye satılıyordu kaçırmasaydın keşke. Ama Sapphire RX 570 Pulse alın. Isı sorunu ile uğraşmayın 1300TL'ye alınabilecek en iyi RX 570'lerden dir.

Armor serisinde ısınma sorunu var diyorlar ancak bazı insanlarda 70 dereceyi geçmediğini söylüyor emin olamıyorum ayrıca çok şık da duruyor bir de biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi sizce.

Bu var 1100 TL.
Bu da 950 TL de fiyatından pek güvenemedim açıkçası.
Teşekkürler, ancak ben sıfır bakıyorum.

Armor serisinde ısınma sorunu var diyorlar ancak bazı insanlarda 70 dereceyi geçmediğini söylüyor emin olamıyorum ayrıca çok şık da duruyor bir de biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi sizce.

ASUS modelinde RX 580'in 90'ın altına düşmediğini söyleyen birisi vardı. Pulse modelinde ısınma sorunu yok diyebilirim. Canlı olarak gördüm İstanbul'da kuzenim kullanıyor. Adana'da falan yaşıyorsan ayrı mesele.
3 Tane marka var aklımda Gigabyte, Sapphire ya da MSI Armor ancak çok kararsızım.

MSI Armor'da kronik ısınma sorunu var diyor kullanıcıları. Bence Sapphire.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı