En Ucuz Gtx 970 Nerede?

AMDcandır

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2016
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar Gtx 970 alacağım. R9 390 dan yüksek güç tüketimi ve kasaya sığmamasından dolayı vazgeçtim. En ucuz Gtx 970 i benim için bulabilir misiniz? Bu işte biraz kötüyüm de. Ayrıca düzenli olarak Ocak, Şubat,Mart aylarından birinde indirime giren şirket varsa o Zaman onu mu bekleyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca şu 1299 tl lik turbo 1499 a çıkar mı? Yoksa 1199 a falan mı iner
 
GTX 970 hemen hemen heryerde aynı fiyatta diyebilirim. En fazla siteden siteye 40-50 TL oynuyor. Turboya gelirsek turbo modeli referans modelinin biraz daha makyajlanmış,modifiye edilmiş halidir. Soğutması çok aşırı kötü değil fakat çok iyi de değil. Strix,Twin Frozr gibi modellere göre daha yüksek sıcaklıklarda çalışır. Ama GTX 970 çok aşırı ısınmayan bir kart. Maxwell mimarisi ile öyle 90 derecelere kolay kolay gelmez. Ama alabiliyorsanız Strix,Twin Frozr gibi modelleri almaya çalışın. Ama turbo da sizi yarı yolda bırakmaz. Fiyata gelicek olursak bence 1500 TL gibi fiyatlara çıkacağını sanmıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı