En ucuz internet önerisi

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Abim için arıyoruz sadece tablet telefondan film izleyecek üniversite için ödevler yani gündelik oyun falan FPS o kadar oynamaz ping değeri çok fazla olmasın ama ucuzsa olabilir önerilerinize açığım.

Türk Telekom 16'lık paketi güzeldir 8 Mbps ve üzeri internet günlük kullanımda üzmez ayrıca Türk Telekom sanıldığı gibi kötü değil ben FPS oyunları oynuyorum Türk Telekom 24 Mbps kullanıyorum gayet güzel. Fiyat olarak da muadillerine göre uygun.

Sanırım bu paketi.

Türk Telekom 16'lık paketi güzeldir 8 Mbps ve üzeri internet günlük kullanımda üzmez ayrıca Türk Telekom sanıldığı gibi kötü değil ben FPS oyunları oynuyorum Türk Telekom 24 Mbps kullanıyorum gayet güzel. Fiyat olarak da muadillerine göre uygun.

Sanırım bu paketi.
Arkadaş ucuz bir öneri istemiş, sizcede TürkTelekom pahalı değil mi?

TürkTelekom'a göre NetSpeed önerimdir.

Arkadaş ucuz bir öneri istemiş, sizce de Türk Telekom pahalı değil mi?

Türk Telekom'a göre Netspeed önerimdir.

Ping sıkıntıları falan olmuyor o yüzden önerdim.

Bu güzeldir o zaman.

Abim için arıyoruz sadece tablet telefondan film izleyecek üniversite için ödevler yani gündelik oyun falan FPS o kadar oynamaz ping değeri çok fazla olmasın ama ucuzsa olabilir önerilerinize açığım.
Bu paket tüm paketleri tekler :D

il/ilçe/mahalle paylaşımı yapabilir misiniz ya da siz kendiniz bakıp mahallede hangi firmaların kablolarının geçtiğini söyleyin.

Aydın/Zafer mAh. 1000MBPS altyapı var binada ama o hıza gerek yok daha çok film dizi Rocket League LoL oynuyor abim CS2 falan oynamıyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı