Abim için arıyoruz sadece tablet telefondan film izleyecek üniversite için ödevler yani gündelik oyun falan FPS o kadar oynamaz ping değeri çok fazla olmasın ama ucuzsa olabilir önerilerinize açığım.
Arkadaş ucuz bir öneri istemiş, sizcede TürkTelekom pahalı değil mi?Türk Telekom 16'lık paketi güzeldir 8 Mbps ve üzeri internet günlük kullanımda üzmez ayrıca Türk Telekom sanıldığı gibi kötü değil ben FPS oyunları oynuyorum Türk Telekom 24 Mbps kullanıyorum gayet güzel. Fiyat olarak da muadillerine göre uygun.
Sanırım bu paketi.![]()
Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları | Türk Telekom
Evde internetin keyfini Türk Telekom ile yaşayın! Hızlı ve güvenilir ev interneti seçenekleriyle tanışın. Hemen başvurun ve bağlantınızı güçlendirin!bireysel.turktelekom.com.tr
Arkadaş ucuz bir öneri istemiş, sizce de Türk Telekom pahalı değil mi?
Türk Telekom'a göre Netspeed önerimdir.
![]()
Taahhütsüz, En Uygun İnternet Paketleri, Ev İnterneti, Altyapı Sorgulama ve İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Sabit hocam.
Abim için arıyoruz sadece tablet telefondan film izleyecek üniversite için ödevler yani gündelik oyun falan FPS o kadar oynamaz ping değeri çok fazla olmasın ama ucuzsa olabilir önerilerinize açığım.
il/ilçe/mahalle paylaşımı yapabilir misiniz ya da siz kendiniz bakıp mahallede hangi firmaların kablolarının geçtiğini söyleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.