5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 18 Nisan 2023 #11 Yurt dışından insanlara telefon aldırıp getirtebileceğiniz bir uygulama vardı. Ama telefonu getiren kişi de para kazanıyordu.
Yurt dışından insanlara telefon aldırıp getirtebileceğiniz bir uygulama vardı. Ama telefonu getiren kişi de para kazanıyordu.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #12 Süleyman Pro dedi: Sahibinden üzerinden 1500-2000 tlye İphone 5 falan satıyorlar Genişletmek için tıkla... Yeni arıyorum hocam yeni birşeyler.
Süleyman Pro dedi: Sahibinden üzerinden 1500-2000 tlye İphone 5 falan satıyorlar Genişletmek için tıkla... Yeni arıyorum hocam yeni birşeyler.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 18 Nisan 2023 #13 Dikkat edin 0 kapalı kutu diye satıyorlar karton güvenlik bandını sen açıyorsun doğru fakat daha öncesinde kamera pil gibi şeyleri değiştirip 0 mış gibi güvenlik bant/ kartonlarını tekrar yapıştırıyorlar.
Dikkat edin 0 kapalı kutu diye satıyorlar karton güvenlik bandını sen açıyorsun doğru fakat daha öncesinde kamera pil gibi şeyleri değiştirip 0 mış gibi güvenlik bant/ kartonlarını tekrar yapıştırıyorlar.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 18 Nisan 2023 #14 Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Yani normalde resmi sitesinden almak bana göre daha mantıklı ama daha ucuz nereden alabilirim ama? Azerbaycan'da mesela Dubai'den getirenler var iPhone. Ucuz falan alıyoruz diyenler var o yüzden diyorum. Genişletmek için tıkla... Gürcistan olabilir belki ama tam emin değilim.
Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Yani normalde resmi sitesinden almak bana göre daha mantıklı ama daha ucuz nereden alabilirim ama? Azerbaycan'da mesela Dubai'den getirenler var iPhone. Ucuz falan alıyoruz diyenler var o yüzden diyorum. Genişletmek için tıkla... Gürcistan olabilir belki ama tam emin değilim.