En ucuz oyun bilgisayarı tavsiyesi

Serhan Ekmekçi

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2014
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar kendim para biriktirip bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum kasa tipi önemli değil ATX veya ITX standartlı bir kasa olabilir sistemi oyun için kullanacağım yeni nesil oyunları low grafik ayarında açsın yeter benim için zaten hem yeni nesil oyunları hemde geçen yılın oyunlarını oynayamadığım için benim bu oyunları bitirmem,oynamam ve suyunu çıkarmam 2 sene kadar sürer herhalde birde elimde laptop bilgisayarlarımdan kalma 2 adet az kullanılmış HDD var birisi 500 gb diğeri ise 160 gb olmak üzere, sistemle ilgili şu an tek düşündüğüm işlemci olarak İntel'in 20. yıl özel çıkardığı Pentium G3258 adlı işlemcisi, sistemle ilgili bir bütçe yok monitör dahil olmayacak (elimde Full HD (1920X1080) 60hz yineleme hızını sahip bir tv var onunla oynayacağım) dediğim gibi yeni nesil oyunları low grafik ayarında oynatabilecek stabil çalışan ucuz bir sistem istiyorum.

Not:Ayrıca sistemde SSD ve işlemci soğutucu istemiyorum onları ilerde almayı düşünüyorum, overclock yapacağım için başta işlemci soğutucu sonrada ssd olmak üzeri alacağım.
[TBODY] [/TBODY]
 
Recep abinin topladığı uygun fiyatlı sistem önerisi videosuna bakmanı öneririm en ucuz oyun bilgisayarını istiyorsan o sistemi al video sitede mevcut.
 
Siz bizden en ucuz oyun bilgisayarını toplamamızı istemeyin. Sadece verebileceğiniz en fazla bütçeyi belirtin o zaman daha hesaplı bir sistem toplarız.
 
vQ8YZr.png
 
Bu işlemcinin içinde birde ekran kartı var ve bu ekran kartı AMD RADEON R7 250 işlemci ise a10 serisinin en son çıkan işlemcisi bu ikili düşük bütçeli sistemler için ideal.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı