- Makaleler
- 21
Ben kullanmıyorum şimdilik eğer sarkma olursa alırım bir tane.
birde kart gelirken neye bakmam lazım sıfır olduğunu anlamam için. neleri kontrol etmem gerekiyor?Ben kullanmıyorum şimdilik eğer sarkma olursa alırım bir tane.
Yeterli 850w fazla bile. 0 gelir ya, koruyucu jelatinden anlarsınız, hiç emin olamazsınız seri no ile kontrol edin, fatura başlangıç tarihinde başlar garanti.Eki Görüntüle 2469795
aldım hocam. satıcısı hepsiburada 1 ürün vardı birisi sanırım iptal etti. şimdi ben aldım. düz markalara 42 vereceğime asus olsun en azından ve 6 taksit yaptırdım hiçbir ekstra ödemeden.
850w psu yeterli di mi hocam? birde kart gelirken neye bakmam lazım sıfır olduğunu anlamam için. neleri kontrol etmem gerekiyor?
Yeterli 850w fazla bile. 0 gelir ya, koruyucu jelatinden anlarsınız, hiç emin olamazsınız seri no ile kontrol edin, fatura başlangıç tarihinde başlar garanti.
Güvenlik jelatinine bak kesilmişse zaten 2. eldir ama kutuyu saran jelatin olmaz ona takılma.
Aynı görünüyor bende, Zotac firmasına pek ısınamadım ben, iyi olduğunu söyleyen çok var, bir o kadarda şikayet.ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID CORE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID CORE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şansıma bak. şimdi bu da 40a düşmüş. sence asusu iptal edip zotac almak mantıklı mı?
stokta yok gözüküyor şu an. sizde de öyle mi?Aynı görünüyor bende, Zotac firmasına pek ısınamadım ben, iyi olduğunu söyleyen çok var, bir o kadarda şikayet.
Evet bitmiş görünüyor şu an.stokta yok gözüküyor şu an. sizde de öyle mi?
neyse asus prime ile devam ne diyelim. aradaki fark 7.5du yapacak bir şey yokEvet bitmiş görünüyor şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.