En ucuz RTX 5070 Ti hangisi?

Eki Görüntüle 2469795

aldım hocam. satıcısı hepsiburada 1 ürün vardı birisi sanırım iptal etti. şimdi ben aldım. düz markalara 42 vereceğime asus olsun en azından ve 6 taksit yaptırdım hiçbir ekstra ödemeden.
850w psu yeterli di mi hocam? birde kart gelirken neye bakmam lazım sıfır olduğunu anlamam için. neleri kontrol etmem gerekiyor?
Yeterli 850w fazla bile. 0 gelir ya, koruyucu jelatinden anlarsınız, hiç emin olamazsınız seri no ile kontrol edin, fatura başlangıç tarihinde başlar garanti.

Yeterli 850w fazla bile. 0 gelir ya, koruyucu jelatinden anlarsınız, hiç emin olamazsınız seri no ile kontrol edin, fatura başlangıç tarihinde başlar garanti.
Güvenlik jelatinine bak kesilmişse zaten 2. eldir ama kutuyu saran jelatin olmaz ona takılma.

şansıma bak. şimdi bu da 40a düşmüş. sence asusu iptal edip zotac almak mantıklı mı?

şansıma bak. şimdi bu da 40a düşmüş. sence asusu iptal edip zotac almak mantıklı mı?
Aynı görünüyor bende, Zotac firmasına pek ısınamadım ben, iyi olduğunu söyleyen çok var, bir o kadarda şikayet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı