En ucuz ürünü gösteren site önerisi

636564

Centipat
Akakçe, Epey ve Cimri gibi siteler çoğu indirimli siteyi görmüyor. Mesela bir ürüne baktım Akakçe'den. Cimri ve Epey'de ki fiyatına da baktım. En ucuzu Akakçe'deydi. Sonra forumda ürünün İtopya linkini gördüm ve 200 TL daha ucuzdu. Bu konuda en iyi site hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Akakçe daha iyi gibi uzun zamandır kullanıyorum yi Trendyol'da mesela ucuz SSD'yi bulamadım yoktu görünmüyordu sepete koymamışımda Akakçe'den buldum :D

Akakçe, Epey ve Cimri gibi siteler çoğu indirimli siteyi görmüyor. Mesela bir ürüne baktım Akakçe'den. Cimri ve Epey'de ki fiyatına da baktım. En ucuzu Akakçe'deydi. Sonra forumda ürünün İtopya linkini gördüm ve 200 TL daha ucuzdu. Bu konuda en iyi site hangisi?
Google Alışveriş kısmındaki filtreler bile işinizi görür. İlla site diyorsanız size Akakçe, Cimri gibi siteler öneriyorım.

Akakçe, epey ve cimri gibi siteler çoğu indirimli siteyi görmüyor. Mesela bir ürüne baktım Akakçe'den. Cimri ve Epey'de ki fiyatına da baktım. En ucuzu Akakçe'deydi. Sonra forumda ürünün İtopya linkini gördüm ve 200 TL daha ucuzdu. Bu konuda en iyi site hangisi?

Akakçe. Bayağı iyi ya onu kullanın.

Hocam öyle bir seçenek yok sanırsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı