En ucuza en iyi sekilde pc toplama

Mert Sadık

Hectopat
Daha fazla  
300 wat psu var
500 gb hdd var
Lg cd writer var
Kasa var
Monutor var

Sadece kasa icinde anakart, ram, islemci, islemci sogutucu bir de en ucuza ekran karti onerirseniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler.

Zotac G210 Synergy GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı
En ucuza bunu bulabildim. Ama bence 2 lira daha fazla verin bu modeli alın. MSI iyi bir marka.
MSI G210 DDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı
...
"Ekran kartına o kadar para verdik, ama hiçbir oyunu oynatmıyor bu?" dememek için en ucuzunu aramamak gerek. Önce kaç para harcayabileceğinizi söyleyin, ondan sonra bizden öneri isteyin. Böylelikle işiniz hallolmuş olur. Kaç para harcayacağınızı söylemeyecekseniz o zaman bu alttaki kartı alın.
MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Bilgisayarınız olmasa da kenarda durur, izlemesi bile zevkli.

Tahminen 1000tl butcen var 300w psu ya en iyi gtx750 h81m-p33 intel pnetium g3258 750tl ediyor sogutucu alıcaksan akasa venom atto 65tl f/p urunu.

Zotac G210 Synergy GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı
En ucuza bunu bulabildim. Ama bence 2 lira daha fazla verin bu modeli alın. MSI iyi bir marka.
MSI G210 DDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı
...
"Ekran kartına o kadar para verdik, ama hiçbir oyunu oynatmıyor bu?" dememek için en ucuzunu aramamak gerek. Önce kaç para harcayabileceğinizi söyleyin, ondan sonra bizden öneri isteyin. Böylelikle işiniz hallolmuş olur. Kaç para harcayacağınızı söylemeyecekseniz o zaman bu alttaki kartı alın.
MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Bilgisayarınız olmasa da kenarda durur, izlemesi bile zevkli.

Saol valla pazar sendromu yaşarken güldürdün beni :).

amd'nin ekran kartı içinde olan işlemcileri mevcut, bir arkadaş şöyle bir öneride bulunmuş:

y27rjn.jpg

(Sende olan Güç kaynağı yetmeyebilir, orayı bilen birine danışırsın.)

Tavsiyenin yapıldığı konuya gitmek için buraya tıkla.

Benim Tavsiyem Amd A10 7870K al. (Almak istersen ucuzunu şurada buldum) İleride paran olursa R9 ekran kartı çakarsın yanına.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı