En üzücü bilgisayar kazaları

Yıl 2014 Ocak ayı, hala kullanmakta olduğum külüstürüm Lenovo Thinkpad E 540 daha birkaç günlük. Dedem hediye olarak almış, hep birlikte teyzemlerdeyiz. Yepyeni ve ilk bilgisayarımın verdiği heyecanla oyun oynuyorum, laptop şarjda. Teyzem şarj kablosuna takıldı ve laptop sehpadan düştü. Çok üzülmüştüm, o gün bugündür touchpad düzgün çalışmıyor. Sanırım düşmenin etkisi ile zarar gördü.

Yazın kavurucu sıcaklıkta monitörün parlaklığını en yüksekte oynuyordum. İlk olarak monitor cızırıyordu ve içersindeki floresan lambada temassızlık var. 1 ay böyle devam etti ve en sonunda tamamen siyah ekranla karşılaştım. Netice de Philips 190CW8FB/00 olan monitörümü tamamen bozmuştum. Böylelike Samsung SyncMaster 732n Plus monitörünü ikinci el olarak satın aldım. Gayet memnunum ama özellik açısından Philips bayağı gelişmişti. Kaybettiğime ister istemez üzülüyorum.

2005 senesinde balkonda komşumun dizüstü bilgisayarının kablosuna takılarak kendisini 5. kattan aşağı düşürmüştüm. Pek tatsızlık çıkmadı iyi ki durumları çok iyi olduğundan.

En altta bulunan dürümcü ile güzel bir tatsızlık çıkmıştı ama.

Kardeşim kasayı indirmişti fareyi tak çıkar yapmak için, sonra canlı dersteyken sıkılınca arkadaki ranzaya dayanarak sandalyeyi tek ayak üstünde tutmaya çalıştı. O ara kasa inikti ve dengesini kaybedince kasanın üzerine kapaklandı. Anakart ve PSU yandı. Şu an mecburiyetten Turbox anakart kullanıyorum.

7-8 yıl önce tamirden yeni gelmiş bilgisayar kasasını kasa eve girdiği gibi yere düşürüp tekrar bozmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…