- Makaleler
- 1
İşlemcinin soğutucu ile birlikte çıkması... Üzücü kısmı zarar vermemek için 30-40 dakika uğraşmış olmam.
Benim de başımdan şöyle bir hikaye geçti, ilk aldığımız bilgisayarı Bim'in kampanyasıyla almıştıko zamanlar maddiyat iyi değildi tabii (bim'den bilgisayarmı alınır USD'a)
neyse PC'yi aldığımız gün, kolileri eve götürüyorken, monitörün kolisi annemde, kasa koliside bende idi, ve annem arayı bayağı açmıştı bende o zamanlar yaş küçük tabii, 6 yaşındayım, ve çok heyecanlıyım tabii, neyse USD'a
az bir yetişeyim diye koşayım dedim ve sonuç kolide bende yere yapıştım.
Allah'tan kasa kolisi bende idi bir şey olmadı, monitörün kolisi bende olsaydı, kesin eski tüplü monitör bir de, kırılsaydı hepten yerle bir olurdum üzüntüden.
Çünkü madiyat iyi değildi ve annem ufak tefek para biriktirerek almıştı onu bize
daha sonrasında ise biz 3 kardeşiz ve abim eve gelirdi PC'ye bir şifre koyardı açamazdım, ablam eve gelirdi bir şifre koyardı açamazdım, tabii bende en küçük olduğum için izin almadan açamazdım PC'yi
ve hırs yaptım, inat ettim açacağım ve bütün ne varsa öğreneceğim diyerek bir başladım USD'a ve sonunda 6 yaşında Windows parolasını kırma yöntemlerini örendim ve bu sefer PC'ye ben şifre koydum onlar açamadı PC'yi
ve o günden bu güne kadar, bana bir heves ve bir merak sardı USD'a, şu anda 30 yaşındayım ve anakart arızası, ekran kartı arızası falan gibi şeyleri donanımsal parçaların tümünü hatta monitör de dahil olmak üzere evde elektrik ve elektronik ne varsa PC, laptop, cep telfonu, LCD TV, uydu alıcısı, elektrikli süpürge, ütü, tamir edilecek bozuk olan ne olursa tamir ve bakım onarımını yapabiliyorum. Donanımsal olarak aklınıza ne gelirse yapabiliyorum. Allah'a şükür 6 yaşımdan bu yanadır, bilgisayar donanım işleriyle uğraşmama rağmen 1 tane bilgisayar bile, tamir edememişliğim ya da bozmuşluğum falan olmadı. Kısaca hiçbir parça elimde arızalanmadı USD'a
![]()
videoBenim de başımdan şöyle bir hikaye geçti, ilk aldığımız bilgisayarı Bim'in kampanyasıyla almıştıko zamanlar maddiyat iyi değildi tabii (bim'den bilgisayarmı alınır USD'a)
neyse PC'yi aldığımız gün, kolileri eve götürüyorken, monitörün kolisi annemde, kasa koliside bende idi, ve annem arayı bayağı açmıştı bende o zamanlar yaş küçük tabii, 6 yaşındayım, ve çok heyecanlıyım tabii, neyse USD'a
az bir yetişeyim diye koşayım dedim ve sonuç kolide bende yere yapıştım.
Allah'tan kasa kolisi bende idi bir şey olmadı, monitörün kolisi bende olsaydı, kesin eski tüplü monitör bir de, kırılsaydı hepten yerle bir olurdum üzüntüden.
Çünkü madiyat iyi değildi ve annem ufak tefek para biriktirerek almıştı onu bize
daha sonrasında ise biz 3 kardeşiz ve abim eve gelirdi PC'ye bir şifre koyardı açamazdım, ablam eve gelirdi bir şifre koyardı açamazdım, tabii bende en küçük olduğum için izin almadan açamazdım PC'yi
ve hırs yaptım, inat ettim açacağım ve bütün ne varsa öğreneceğim diyerek bir başladım USD'a ve sonunda 6 yaşında Windows parolasını kırma yöntemlerini örendim ve bu sefer PC'ye ben şifre koydum onlar açamadı PC'yi
ve o günden bu güne kadar, bana bir heves ve bir merak sardı USD'a, şu anda 30 yaşındayım ve anakart arızası, ekran kartı arızası falan gibi şeyleri donanımsal parçaların tümünü hatta monitör de dahil olmak üzere evde elektrik ve elektronik ne varsa pc, laptop, cep telfonu, lcd tv, uydu alıcısı, elektrikli süpürge, ütü, tamir edilecek bozuk olan ne olursa tamir ve bakım onarımını yapabiliyorum. Donanımsal olarak aklınıza ne gelirse yapabiliyorum. Allah'a şükür 6 yaşımdan bu yanadır, bilgisayar donanım işleriyle uğraşmama rağmen 1 tane bilgisayar bile, tamir edememişliğim ya da bozmuşluğum falan olmadı. Kısaca hiçbir parça elimde arızalanmadı USD'a
![]()
LoL oynarken internetin gitmesine sinirlenip sabit diskin amel defterini kapadım. (taşınabilirdi)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.