En üzücü bilgisayar kazaları

Kimse mükemmel değildir her ne kadar temkinli davransamda elbet ya çiziyorum ya kırıyorum PC'nin bir parçasını. Sizde durumlar neler? Talihsizliklerinizi paylaşma postu. :/

Virüsün ne olduğunu bilmeden önüne gelen her şeyi yükleyip bilgisayarda artık web sitesinin açılmasına gerek kalmadan sağ üstte reklam çıkmasını sağlayan yeğenim GTA 5 1 megabayt diye yükledikten sonra PC dayanamayıp çöktü bende o sinirle sabit diski çöpe attığımı hatırlıyorum.

1999 yılında P2 350MHz makinemin cd-rom sürücüsünün arkasına bakıp; aaaaa burası boş kalmış o yüzden okumuyor galiba deyip power switch kablosunu jumper girişine takmıştım. Güç düğmesine basar basmaz, ortamda 1 karton tütün içilmiş gibi dumanlar çıkmıştı kasadan.

Benim kuzende bilgisayara Metin2 balık botu hilesi yüklemiş hesaplarım patladıydı

Olaylar nasıl gelişti bilmiyorum ama küçükken benim bir laptopum vardı ve yüksek bir yerden düşüyordu. Bende olay yerine çok yakınken büyük bir hızla laptopun düşeceği yere koşup laptop sırtıma düşsün diye altına yattım (aynı filmlerdeki gibi ) laptop kurtuldu ama laptop eski bir laptop olduğu için sonralardan bozulmuştu. Laptop Facebook'ta oynanan Dragon City'yi bile zor kaldırıyordu

Kimse mükemmel değildir her ne kadar temkinli davransamda elbet ya çiziyorum ya kırıyorum PC'nin bir parçasını. Sizde durumlar neler? Talihsizliklerinizi paylaşma postu. :/

Son olarak kuzenime paraya kıyıp bir sistem toplamıştır sonra kuzenim arkadaşlarıyla beraber incelerken kasayı bir tane arkadaşı kasaya şaka olsun diye torpil atıp kaçmıştı kasanın içinde bir şey yoktu Allah'tan yeni kasa aldım kasanın içinde parça olmadığı için çok büyük bir hasar yok fan hariç.

O arkadaşın ben ... size kızgın atmadım bu arada arkadaşına attım

Parasını ver dediniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 yıl önce... 3 yaşındaydım. Laptopu açmaya çalışıyordum. Açma tuşuna tıklayınca açılmadı. Sonra bir yerlere tıkladım. Bilgisayarda bir yazı çıktı. Mavi ekran üzerine ingilizce yazılmış bir yazı. Altında da üzgün surat. Yaklaşık 1500 dolar para vermiştik.

Kardeşim istediği videoyu açmayınca masaya tekme attı. Laptop yere düştü ve ekranı kırıldı. Bilgisayarcı 800 son dedi. İnternetten 380 TL'ye ekran alıp taktım. Ama bilgisayar çok yavaştı. Disk ve CPU %100 olmuş nasıl olduysa. O zamandan beri çok nadir bilgisayar kullanırım. Artık mobilden giriyorum her yere.

Masaüstü bir bilgisayarım vardı. Hala da var. Neyse, taşınırken tüm parçalarını söküp kutuladım. PSU'nun 24 pin güç girişini takarken anakartı kırdım. Sonra tekrar aynı pozizyona getirip 502 ile yapıştırınca hiç bir sorun kalmadı.

Aynı masaüstü bilgisayarı tamamen monte ettim. Açma tuşuna basıyorum ama açılmıyor. Her şeyi denedim olmadı. Meğer PSU'nun şalterini açmamışım.

Not: Laptopun işlemci İntel Celeron. Masaüstü ise AMD Athlon II idi. 2009 model olması da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…