En üzücü bilgisayar kazaları

Bir kere kardeşim harddiskimi masanın üstünden düşürdü, harddisk öldü (2 TB), gene başka bir şekilde annem bilgisayarımı düşürdü sehpahadan harddiskim öldü (1 TB), kendim elimde harddisk ile merdivenden düştüm (çok canım yandı neyse ki bana bir şey olmadı), harddisk öldü (2 TB). Ne geldiyse harddisklerimin başına geldi. HDD'lerden tiksindim sırf bu olaylardan dolayı. Suanki bilgisayarimda sadece SSD var. Hiç yoktan mekanik değil.

Sistem donunca pili çıkardım ve sistem çöktü, nasıl oldu anlamadım.
Mart geçen senenin mart ayında olmuştu.

1 tane 1TB HDD bozdum.

Eski bilgisayarımı temizlerken işlemci pinini kırmıştım

Yeni bilgisayarımı toplarken ilk önce kasayı almıştım. Hemen sağ kapağı yere düşürdüm ve olan oldu...

7 Sene önce külüstür bilgisayar ile goley oynarken sistemin anakartını yakmam. :D.

Goley mi? Gözüm de canlandı be.

Oyun oynuyoruz diye annem kızıyordu. Annem kasayı fırlattı. O bilgisayar hala çalıştı 2 yıl önce malasef kaybettik.

Bilgisayarda işletim sistemi Windows 7 güncelleme gelmişti galiba ya da öyle zannetmişim kökten her şeyi silmişim. Kısaca format attım. Google bile yoktu.Yaşım o zaman 8'di.

Son düzenleme:
3 Sene önce PC temizliği yapıyordum. 6 GB bellek vardı PC'de 2 GB olan belleğim i çıkardım silgiyle ucunu temizledim. 4 GB'i çıkarmaya üşenmiştim. PC'nin start tuşunu basmamla anakarttan duman kokusu gelmişti. Sonrası malum son.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı