can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 21 Eylül 2020 #11 Milyonlarca kez açılmış konuyu açmak utandırırdı beni.
BİM Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 2 21 Eylül 2020 #12 Tortue dedi: Bana bak Bim. Geçen gün sıcakta sucuk gibi pişmiştim, bir şubene girdim soğuk su alayım dedim ama dolapta soğuk su yoktu. Bir daha olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin şube acemiymiş. Normalde küçük paket suları dolaba koyuyoruz ve müşteriler oradan alıyor. Yks açıklandı ya şubelere yeni çalışanlar geldi onlar bilmiyorlardır. Öğrenirler yakında.
Tortue dedi: Bana bak Bim. Geçen gün sıcakta sucuk gibi pişmiştim, bir şubene girdim soğuk su alayım dedim ama dolapta soğuk su yoktu. Bir daha olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin şube acemiymiş. Normalde küçük paket suları dolaba koyuyoruz ve müşteriler oradan alıyor. Yks açıklandı ya şubelere yeni çalışanlar geldi onlar bilmiyorlardır. Öğrenirler yakında.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #13 Bu utanmak değil de komik bir anı olacak. Halamın evinde önceden küçük bir köpek vardı onla koşuştururken ona çarpıp düşüyordum az daha. can0022 dedi: Eki Görüntüle 676360 Milyonlarca kez açılmış konuyu açmak utandırırdı beni. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel değil. Taze konular iyidir. Eğlenmek lazım bu dönemde. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Bu utanmak değil de komik bir anı olacak. Halamın evinde önceden küçük bir köpek vardı onla koşuştururken ona çarpıp düşüyordum az daha. can0022 dedi: Eki Görüntüle 676360 Milyonlarca kez açılmış konuyu açmak utandırırdı beni. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel değil. Taze konular iyidir. Eğlenmek lazım bu dönemde.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #14 2.sınıfta sınıfın ortasında altıma yapmıştım hala o bacaklarımdakı sidiğin sıcaklığını hatırlıyorum çok kötüydü.
2.sınıfta sınıfın ortasında altıma yapmıştım hala o bacaklarımdakı sidiğin sıcaklığını hatırlıyorum çok kötüydü.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 21 Eylül 2020 #15 Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum.
Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #16 vermillionp2 dedi: Şu anlık yok fakat olursa ''Beni seviyor musunuz ?'' konusu açmak olur sanırım. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu yorum daha da utanç verici. Webcam kullanan insan dedi: Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Bu utanılacak bir şey değil ki. Faydalı konulardı. Linçleyenler utansın.
vermillionp2 dedi: Şu anlık yok fakat olursa ''Beni seviyor musunuz ?'' konusu açmak olur sanırım. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu yorum daha da utanç verici. Webcam kullanan insan dedi: Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Bu utanılacak bir şey değil ki. Faydalı konulardı. Linçleyenler utansın.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Eylül 2020 #17 Sınıfta argo bir şey söyleyecekken herkes susmuştu ettiğim küfürü herkes duymuştu. Hoca da dahil Hoş değildi
Sınıfta argo bir şey söyleyecekken herkes susmuştu ettiğim küfürü herkes duymuştu. Hoca da dahil Hoş değildi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #18 Webcam kullanan insan dedi: Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Asansör teknisyeni falan mısınız, nedir bu asansörlerle alıp veremediğiniz, neyi paylaşamıyorsunuz?
Webcam kullanan insan dedi: Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Asansör teknisyeni falan mısınız, nedir bu asansörlerle alıp veremediğiniz, neyi paylaşamıyorsunuz?
Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #19 Sevdiğim kıza açılmamdı. Kızlara güvenim onun yüzünden kalmadı.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #20 Webcam kullanan insan dedi: Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Yediğiniz linç haksız bence.
Webcam kullanan insan dedi: Asansör konusu açmak. Bu kadar linç yiyeceğimi bilmiyordum. O zaman hem utandım, hem üzüldüm, hem pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Yediğiniz linç haksız bence.