En utandığınız an

Kıza açıldığım an, ilk başta deli gibi utandım ama sonra geçti, hala acısını aşmaya çalışıyoruz tabii. @ArslanbalaBörükan :')

Bende daha kötüsü var. Dershanedeyken hoca testin tamamını doğru yapanla Burger'a gideriz demişti, sonra kimse fulleyememişti ben de 10dk boyunca "hocam benim yanımda 15TL var çıkışta gidebiliriz" diye gezmiştim, çocukluk aklı işte ne zaman aklıma gelse utançtan ölüyorum. Bu arada sevmek utanılacak bir şey değil utanmana gerek yok.

Bende daha kötüsü var. Dershanedeyken hoca testin tamamını doğru yapanla Burger' a gideriz demişti, sonra kimse fulleyememişti ben de 10dk boyunca "hocam benim yanımda 15tl var çıkışta gidebiliriz" diye gezmiştim, çocukluk aklı işte ne saman aklıma gelse utançtan ölüyorum. Bu arada sevmek utanılacak bir şey değil utanmana gerek yok.
Asıl onunda utandığını görmek rahatlattı beni, tabi reddetmese iyiydi ama..................

Yeni taşındığımız apartmanın giriş kapısı şifreliydi ve her ne hikmetse herhangi bir komşudan istemek de aklımıza bir türlü gelmemişti.
Yine bir gün sabah saat 5'te bir yakınımızı otobüs terminaline bırakmamız gerekti. Annemle beraber evden ayrıldık ve şahısları bırakıp eve döndük.
Geldiğimizde apartmanın giriş kapısı kilitliydi ve biz de şifreyi bilmiyorduk. Saat sabah 6 bu arada. Biz kapıdayken sabah ezanı okunuyordu.
Kapıda kalmış olmanın verdiği gerginlikle tuşları karıştırırken yanlışlıkla giriş kattaki komşunun daire içi zilini çaldık.
Kadın balkona uyku sersemi olarak çıkıp kim o diyerek seslendi. Kendisine apartmanın yeni sakinleri olduğumuzu ve kapıda kaldığımızı, zilini de yanlışlıkla çaldığımıza zar zor ikna edip şifreyi de ondan öğrendikten sonra evimize girebildik. Bildiğiniz hırsız zannedildik ve kadın bir süre şüpheli sorular sorup bizi sokmadı içeri. Evinde çocuk uyuyormuş, Allah'tan onları uyandırmamışız.
6.30'ta yatıp 7.30'a kadar uyuyamadım o sabah. Fırından sıcacık ekmek almıştık, yiyemedim ya.
Ekleme: Hırsız değildik tabii ki. Yine aklıma geldi. Yine utandım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı