En uygun alınabilir RX 580 nerede ve hangi sitededir?

Bütçe
2000~

prod.blxr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben en erken zamanda RX 580 almak istiyorum başta internette 2000TL civarı gördüğümde şaşırdım, güvenemedim ve geleceğim yer burası oldu. Bana güvenilir ve 2000TL civarı bir RX 580 linki atabilir misiniz? En yakın zamanda satın almayı planlıyorum.

Sıfırı yok sanırım yada ben bulamadım. Sahibinden param güvende ilanlarına bakıp alabilirsiniz. 2 gün kullanırsınız sorun yoksa onaylarsınız.

Sıfırı yok sanırım yada ben bulamadım. Sahibinden param güvende ilanlarına bakıp alabilirsiniz. 2 gün kullanırsınız sorun yoksa onaylarsınız.
Sıfır olması önemliydi biraz gerçi, hiç de ikinci el alışveris yapmadım. Sizce ikinci el ekran kartı sıfır gibi çalışır mı? Sıkıntıya sebep olur mu? Ben şuan İstanbul'dayım ama çok yakın zamanda Antalya'ya döneceğim o yüzden yüz yüze görüşüp mü almalıyım nasıl yapmalıyım sizce? Aslında, sıfırı hiç mi bulunmaz?

Biostar RX 580 3400TL GarajOnline'da, sizce değer mi?

Son düzenleme:
Sıfır olması önemliydi biraz gerçi, hiç de ikinci el alışveris yapmadım. Sizce ikinci el ekran kartı sıfır gibi çalışır mı? Sıkıntıya sebep olur mu? Ben şuan İstanbul'dayım ama çok yakın zamanda Antalya'ya döneceğim o yüzden yüz yüze görüşüp mü almalıyım nasıl yapmalıyım sizce? Aslında, sıfırı hiç mi bulunmaz?

Biostar RX 580 3400TL GarajOnline'da, sizce değer mi?
2 fanlı mı yoksa 3 fanlı modele mi bakıyorsunuz ?

3400 TL'yı hak etmıyor o kart.
Sıfır RX 580 daha ucuza var mıdır?

Peladn hakkında çok kötü şeyler duydum yabancı sitelerde o yüzden Peladn'ı direk eledim, GarajOnline'da 3471TL lik var şuan en uygun Biostar'dan, galiba tek güvenilir ve sıfır bu var. Peki sizce RX 580 dengi daha ucuz bir kart var mıdır?

Bu akşama kadar alacağım sanırsam, tek isteğim sonrasından çok daha güzel bir fırsatı kaçırmamış olmak..

Son düzenleme:

Peladn hakkında çok kötü şeyler duydum yabancı sitelerde o yüzden Peladn'ı direk eledim, GarajOnline'da 3471TL'lik var şu an en uygun BIOSTAR'dan, galiba tek güvenilir ve sıfır bu var. Peki sizce RX 580 dengi daha ucuz bir kart var mıdır?

RX 580 bulmak biraz zor hocam. RX 6500 buldum. Olur mu?

Hocam daha ucuzu varsa ya çakmadır ya da bozuk ürünüdür. Daha ucuza bulamazsın. Bir tane NVIDIA RTX 3050 buldum. Bütçeni arttırabilirsen bunu al derim.

Onlar da fiyatı iyice aşıyor be, ben şimdilik bir süre işimi görecek bir ekran kartı arıyordum bizde de sıfır ürün takındısı olduğundan aradığımız eski kartlar zor bulunuyor yenileri de parasını haketmiyor. Ne yapacağız bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı