En uygun alınabilir RX 580 nerede ve hangi sitededir?

Bütçe
2000~
Onlar da fiyatı iyice aşıyor be, ben şimdilik bir süre işimi görecek bir ekran kartı arıyordum bizde de sıfır ürün takındısı olduğundan aradığımız eski kartlar zor bulunuyor yenileri de parasını hak etmiyor. Ne yapacağız bilemiyorum.

Tam olarak bütçeniz nedir?

Tam olarak bütçeniz nedir?
Tam bir bütçemiz yok aslında sadece olabildiğince az bütçeye Ryzen 3 3200G işlemcinin potansiyelini sonuna kadar kullanacak bir ekran kartı istiyorduk, maks 1.5 sene kalacak elimde sonrası olduğu gibi satarım ya da kardeşime bırakırım, ben RTX 4090 sistem alacaktım bu yaz ama özellikleri beni tatmin etmeyince (fiyat ve ülkenin durumu dahil) 5000 serisini beklemeye koyuldum şuan sadece yaklaşık 30 dakika içerisinde seçimimi yapıp bir süre Rocket League, ve çeşitli gerek eski gerek kompetitif oyunları kaldırsın yeter :) İşlemcinin de kapasitesini sonuna kadar kullansın istedim ondan RX 580'e yöneldim. Sanırsam 3471TL ye Biostar kalacak tek bu kısa sürede onu alacağım, daha iyi fırsat gözetiyordum.

Tam bir bütçemiz yok aslında sadece olabildiğince az bütçeye Ryzen 3 3200G işlemcinin potansiyelini sonuna kadar kullanacak bir ekran kartı istiyorduk, maksimum 1.5 sene kalacak elimde sonrası olduğu gibi satarım ya da kardeşime bırakırım, ben RTX 4090 sistem alacaktım bu yaz ama özellikleri beni tatmin etmeyince (fiyat ve ülkenin durumu dahil) 5000 serisini beklemeye koyuldum şu an sadece yaklaşık 30 dakika içerisinde seçimimi yapıp bir süre Rocket League, ve çeşitli gerek eski gerek kompetitif oyunları kaldırsın yeter :) işlemcinin de kapasitesini sonuna kadar kullansın istedim ondan RX 580'e yöneldim. Sanırsam 3471TL'ye BIOSTAR kalacak tek bu kısa sürede onu alacağım, daha iyi fırsat gözetiyordum.

Hocam bir de buna bakın derim.
Düzeltme: Hocam bir tane daha buldum RX serisinden

Sıfır olması önemliydi biraz gerçi, hiç de ikinci el alışveris yapmadım. Sizce ikinci el ekran kartı sıfır gibi çalışır mı? Sıkıntıya sebep olur mu? Ben şu an İstanbul'dayım ama çok yakın zamanda Antalya'ya döneceğim o yüzden yüz yüze görüşüp mü almalıyım nasıl yapmalıyım sizce? Aslında, sıfırı hiç mi bulunmaz?

BIOSTAR RX 580 3400TL GarajOnline'da, sizce değer mi?

RX 5500 XT satıyorum 2800TL'ye gel benden al direk konu açtım hatta RX580'den daha iyi.

Adama gidip 1630mu önerdin cidden bravo ya.

Kanka açıkça söylemek isterim ki ekran kartı işlerine yeni girdim. Ekran kartlarından pek anladığım söylenemez. Adamakıllı bir bilgisayarım da yok zaten. O yüzden bu işleri çok anlamıyorum. Anlayışla karşılarsan sevinirim.

RX 5500 XT satıyorum 2800TL'ye gel benden al direk konu açtım hatta RX580'den daha iyi.

Sıfır olması zorunlu biraz o yüzden fiyatı ne olursa olsun ikinci el bakmıyoruz pek, yani bu yüzden biraz problem.

Kanka açıkça söylemek isterim ki ekran kartı işlerine yeni girdim. Ekran kartlarından pek anladığım söylenemez. Adamakıllı bir bilgisayarım da yok zaten. O yüzden bu işleri çok anlamıyorum. Anlayışla karşılarsan sevinirim.
Boş ver kanka bir kaç alternatif bulmuş oldun :) Ama RX 580 dediğin kartlardan çok daha üstün bir kart o yüzden özellikle o fiyatlara o ürünler olmaz gibi.

Sıfır olması zorunlu biraz o yüzden fiyatı ne olursa olsun ikinci el bakmıyoruz pek, yani bu yüzden biraz problem.

Dostum o zaman 2K ya sen gider RX550 alırsın yapacak bir şey yok al sana FPS farklarınıda içeren bir video linkide bırakayım benim ürünlerimin hepsi tertemiz RX6400'ün garantisi hala devam ediyor RX5500ü abimin arkadaşından aldım oda tertemiz ama garantisi devam ediyor mu bilmiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
al izle bunu.

Dostum o zaman 2K ya sen gider RX550 alırsın yapacak bir şey yok al sana FPS farklarınıda içeren bir video linkide bırakayım benim ürünlerimin hepsi tertemiz RX6400'ün garantisi hala devam ediyor RX5500ü abimin arkadaşından aldım oda tertemiz ama garantisi devam ediyor mu bilmiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
al izle bunu.

Performans farkından haberim var :)

Boş ver kanka birkaç alternatif bulmuş oldun :) ama RX 580 dediğin kartlardan çok daha üstün bir kart o yüzden özellikle o fiyatlara o ürünler olmaz gibi.

Aslında PC donanımlarından anladığın belli ama piyasayı bilmiyorsun sana tavsiyem ya bütçeni yükseltip 2.el almayacaksın onun içinde en az 1.5k yükseltmen lazım oda senin kararın.

Ya da 2.ele girmen gerekecek.

Aslında PC donanımlarından anladığın belli ama piyasayı bilmiyorsun sana tavsiyem ya bütçeni yükseltip 2.el almayacaksın onun içinde en az 1.5k yükseltmen lazım oda senin kararın.
Biraz öyle evet, tavsiye için buraya geldim, şuan sadece en güvenli ve temiz yolla R3 3200G işlemciyi sonuna kadar kullanacak bir ekran kartı istiyordum ve onun için buradayım. Galiba Biostar RX 580'a karar kılacağım, 3471TL çok da hoş değil ama yapacak bir şey yok. Teşekkürler hepinize :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı