En uygun fiyata ekran kartı ve işlemci alma

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Bir ekran kartı ve bir işlemci almak istiyorum. Ekran kartı olarak GTX 1080 ve işlemci olarak i5-8600K'yı düşünüyorum. Ne kadar araştırırsam araştırayım en uygun fiyatı bir türlü bulamıyorum sürekli bir yerlerden daha düşük fiyatlı olanı karşıma çıkıyor. Bende bunları satın almadan önce sizlere danışmak istedim acaba bu aradığım iki ürünün en ucuzunu bulmamda bana yardımcı olabilir misiniz ?(Yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, Vatan Computer, (KDV indirimi tarzı birşey olursa yoksa çok pahalı) bir kaçtane daha güvenilir site vardı isimlerini tam hatırlayamıyorum. Hangi parça nerde ucuzsa ordan alabilirsin.

İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, Vatan Computer, (KDV indirimi tarzı birşey olursa yoksa çok pahalı) bir kaçtane daha güvenilir site vardı isimlerini tam hatırlayamıyorum. Hangi parça nerde ucuzsa ordan alabilirsin.

Teşekkür ederim

Hali hazırda bi sistemim var asus h170m-plus anakartının üzerine kurulu. Sadece işlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum 4000 TL gibi bir bütçeye acaba mümkün müdür @CJack60

Son düzenleme:
Hali hazırda bi sistemim var asus h170m-plus anakartının üzerine kurulu. Sadece işlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum 4000 TL gibi bir bütçeye acaba mümkün müdür @CJack60
H170m plus anakarta i5 8600k işlemcisi takılmaz anakartın da değişmesi gerekir.

H170m plus anakarta i5 8600k işlemcisi takılmaz anakartın da değişmesi gerekir.
Evet evet onu daha sonradan öğrendim teşekkür ediyorum uyarınız için

Dün geceye kadar sinerjide olması lazım gigabayte gtx 1080 2500 TL idi şu anda 2650 lere çıkmış fiyatlar. Neden bu kadar dalgalanma oluyor acaba en doğru anı nasıl bulacağız vallahi hiç bilmiyorum

Hocam bir ara 2400TL'ye Palit GTX1080 vardı galiba Teknobiyotik'te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…