En uygun fiyata ekran kartı ve işlemci alma

Hocam bir ara 2400TL'ye Palit GTX1080 vardı galiba Teknobiyotik'te.
Dimi işte fiyatlar çok dalgalanıyor keşke sabit olsa. Teknobiyotik'i takip etmeye devam edeyim o zaman teşekkür ederim, bu arada Palit i ilk defa duydum acaba nasıldır

Hocam bir ara 2400TL'ye Palit GTX1080 vardı galiba Teknobiyotik'te.
Anakartı Değiştirmek istesem hangisini tavsiye edersiniz ? 1080 yerine 1070 alıp artan parayla birazdaha ekleyerek şöyle güzel ses kartı olan bir anakart tavsiyeniz var mı acaba ? Hem böylelikle belki i7 7700"k" da alabilirim :) @TechnoBey @Mithat Berhan @HdAuSrAaN

Ekran kartını o kadar üst model seçip işlemciyi i5 almayın sistem dengesiz olur hemde darboğazlada karşılaşabilirsiniz. Ben olsam 1070 ve i7 8700k alırdım. Çok daha ileriye dönük olurdu.

Ekran kartını o kadar üst model seçip işlemciyi i5 almayın sistem dengesiz olur hemde darboğazlada karşılaşabilirsiniz. Ben olsam 1070 ve i7 8700k alırdım. Çok daha ileriye dönük olurdu.
144 hz bir monitor de almayı düşündüğüm için işlemciye o kadar para verme istemiyorum aslına bakarsanız

Kullanım amacın ne olacak bilmiyorum ama İ5 8600K, GTX1080'de darboğaz falan yapmaz.

Kullanım amacı fps oyunlar olacak. Evet dar boğaz olmayacağını biliyorum zaten arkadaşlar anakartımın uyumlu olmadığını söylediler sadece darboğaz olacağını söyleyen olmadı. Teşekkürler yinede ilginiz için [emoji3]

3 mesaj önce bir arkadaş o şekilde yazmış, ezber bir şekilde cevap yazılması hoş olmuyor. Bu sebeple yazmak istedim. Sanki 2-3 nesil önceki İ5'le bugünkü aynı gibi. Hatta 1 nesil önceden bile çok daha performanslı ürün. Amaç da oyun oynamaksa ekran kartına öncelik vermek mantıklı.

Anakartı değiştirmeden alabileceğiniz en yüksek işlemci i7 7700 çünkü anakartın O.C özelliği yok bu yüzden i7 7700k taksanız bile i7 7700 performansı alırsınız.
Ekran kartı olarak sinerjide zotac gtx1080 2503 Tl.
Ekran kartı linki:Zotac GeForce GTX1080 Mini 8GB 256Bit

Anakartı değiştirmeden alabileceğiniz en yüksek işlemci i7 7700 çünkü anakartın O.C özelliği yok bu yüzden i7 7700k taksanız bile i7 7700 performansı alırsınız.
Ekran kartı olarak sinerjide zotac gtx1080 2503 Tl.
Ekran kartı linki:Zotac GeForce GTX1080 Mini 8GB 256Bit
Hocam Mini kartlar özellikle Zotac alınmasını çok önermiyorum. Benim önerim Galax veya Palit olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı