En uygun operatör kampanyalarından yararlanabilmek

Bütçe
200-250 Tl

Baker

Decapat
Katılım
18 Şubat 2022
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom kullanıcısıyım faturalı tarifemin taahüdü doldu ve 3 gün sonra da paketimin süresi tamamen bitecek. Uygulamaya girdiğimde bana geçebileceğim uygun tarife bulunmadığını söylüyor. Operatörüm olan Türk Telekom'dan memnunum ama yeni gelen müşterilere olan kampanyalar Türk Telekom ve Turkcell'de daha ucuz ve bundan dolayı operatör değiştireceğim. İnternet sitelerinde her iki operatörün tarifelerine de baktığımda yeni gelenlere 1000 dk 200 SMS 10 GB internete 230-240 civarı fiyatı olan paketi bana yeterli gördüm. Bütçem 200-250 arası internet paketi beklentim 10-20 GB arası. En uygun kampanyalı fırsatlardan yararlanabilmek için ne yapmalıyım? Telefonla merkezden mi sorgulamalı yoksa internetten mi başvurmalıyım. Bir de siz hangi operatörü önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone kullanıyorum 5 ay öncesine kadar 70 liraydı zam geldi, şimdi 155 lira ödüyorum. :d şehir içi bir sorun yaşamadım.
 
Vodafone da Antalya şehir içi defalarca hat kopması problemi yaşadım. İnternet berbat. Türk Telekom'a geçtiğimden beri asansörde dahil kesilmedi.
 

Geri
Yukarı