En yakın arkadaştan nefret etmek

Yanlış anlamayın ama hocam zaten kararınızı vermişsiniz niye buraya konu açma ihtiyacı duydunuz? Ha bak konuşacak kişi bulamamış ve buradan fikir almak için açmış olabilirsiniz ama böyle şeylerde benim şahsi fikrim böyle kişisel şeyleri kendinize saklamanız. Bu arada adam gibi okuyan kişi kötü bir şey demediğimi tam tersine tavsiyede bulunduğumu anlar bunu konuyu kimse başka yere çekmesin diye yazdım.

Kimsem olmadığı için siz sayın hocalarimdan fikir almak istedim düşünceniz için sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsem olmadığı için siz sayın hocalarimdan fikir almak istedim düşünceniz için sağolun.
Rica ederim hocam ama dediğim gibi başka konularda fikir alıp tanıdığınız yada tanımadığınız insanlarla böyle kişisel şeyleri konuşmayın/anlatmayın sonra pişman olabilirsiniz sizin iyiliğiniz için söylüyorum iyi günler.

Başıma gelmişti, hatta hala geliyor diyebilirim. Çok egoist bir arkadaşım var, karateye gidip siyah kuşak almıştı, mesela ben disiplinlik bir şey falan yapmıştım ona ilgisi olmadığı halde sanki ona veya ailesine hakaret etmişim gibi saldırdı. En iyisi umursama.

Bu konuyu aslında belki ben yanlış düşünüyorumdur diye açtım ama doğru düşünüyormuşum. Bu arada çok haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…