Bu listeden en çok Hidra'yı dinlemeyi seviyorum, fakat rap başyapıtları Ceza ve Sagopa'dır.
Neler neler hem deAynen ben de rap fazla dinlemem fakat bu parçayı ezbere bilirim ve en sevdiğim parçasıdır. Gerçi geçmişteki birçok parçasını ister istemez ezberlemiştim "Panorama Harem" gibi.![]()
Onu yalnız ben çok yanlış bir şekilde söylüyorum, hoş olmuyor. "Mamımı mamımı" derken başka yerlere kayıyor. En iyisi hiç bulaşmamam.Neler neler hem deİster istemez mırıldanıyor insan “mamımı mamımı mamımı microphone show” diye
![]()
Evet maalesef başıma geldi benim deOnu yalnız ben çok yanlış bir şekilde söylüyorum, hoş olmuyor. "Mamımı mamımı" derken başka yerlere kayıyor. En iyisi hiç bulaşmamam.![]()
Vallahi billahi ben de hep sonunu aynı şekilde bağlıyorum. İstem dışı acaip uyum sağlıyor hahahaEvet maalesef başıma geldi benim de“mamımı mamımı” derken niyeyse sonu “ananın ...”a bağlanıyordu
İçimiz fesat demek ki
![]()
Belki adam bunun için yazmıştır ne bileyim herkese oluyor demek ki baksanaVallahi billahi ben de hep sonunu aynı şekilde bağlıyorum. İstem dışı acaip uyum sağlıyor hahaha![]()
Bence bizim söyleyemeyeceğimiz bir kelimeyi hızlı söylediğini kanıtlamak için yazdı ama işin sonunu beceremeyip, oraya bağlayacağımızı bilmiyorduBelki adam bunun için yazmıştır ne bileyim herkese oluyor demek ki baksana![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.