En yüksek okuma yazma hızına sahip SSD önerisi

Bütçe
5000

Driger

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Sağlam bir SSD almak istiyorum okuma yazma hızı olabilecek en yüksek düzeyde olmasını istiyorum. Oynadığım oyunda haritalardan ışınlanırken hız hayati önem taşıyor ekran kartım RTX 3080 şu an kullandıgım SSD yetersiz kalıyor. Bir de SSD'de okuma yazma hızı dışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
Kapasitesi 1 TB'ye kadar olabilir.

Arkadaşlar selam. Sağlam bir SSD almak istiyorum okuma yazma hızı olabilecek en yüksek düzeyde olmasını istiyorum. Oynadığım oyunda haritalardan ışınlanırken hız hayati önem taşıyor ekran kartım RTX 3080 şu an kullandıgım SSD yetersiz kalıyor. Bir de SSD'de okuma yazma hızı dışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
Kapasitesi 1 TB'ye kadar olabilir.

Oyun için okuma hızı gerekli.

ayrıca girişlerine dikkat edin aldığınız ssd anakartınızla uyumlu olamayabilir

Ayrıca girişlerine dikkat edin aldığınız SSD anakartınızla uyumlu olamayabilir.

Tteşekkür ederim hocam sağ olun.

Anakart destekliyorsa kingston kc3000 ve ya kingston fury 1tb olanı alabilirsiniz.
Hocam bu modellere baktım fakat okuma yazma hızını göremedim acaba bunlarda farklı bir şey mi temsil ediyor okuma yazma hızını ?

Pci 4.0 ile 7000/6000 oranında değerleri var. Kullandığım sistemde tam oranlarını alıyorum. Gayet güzel çalışmakta.

Ek olarak ikisi arasında 250-300TL'den fazla fiyat farkı varsa, düşük fiyatlı olanı alın. 300TL'ye kadar fark varsa fury serisini alabilirsiniz

Pci 4.0 ile 7000/6000 oranında değerleri var. Kullandığım sistemde tam oranlarını alıyorum. Gayet güzel çalışmakta.

Ek olarak ikisi arasında 250-300TL'den fazla fiyat farkı varsa, düşük fiyatlı olanı alın. 300TL'ye kadar fark varsa fury serisini alabilirsiniz
Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.Ben şimdi bunu oyunda bir haritadan farklı bir haritaya geçerken karakter ekranı doluyor bu hızın maximum olmasını istiyorum işlemci ekran kartı vs değiştiremeyeceğime göre ssdyi güçlendireyim dedim sizce ssd kalite olarak 2-3 kat artarsa bu dediğim olayda farkı hisseder miyiz ?

Tabii ki SSD bir faktör ama bir başına değil. Burada işlemci de bir etken. İşlemciniz ve Anakart desteklemiyorsa yukarıda ki SSD'yi almanızın bir anlamı yok. İşlemcinize overclock yaparak performansını arttırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı