En zevkli Jungle karakterleri

Kayn el alışkanlığı ve taktik isteyen bir karakter, oynamasını bilmeyenler aldığı zaman karşı takımı çok güzel besliyor. Jax deneyebilirsiniz, hem Top hem de Jungle karakteridir.
Master fena değil, Kha hiç oynamadım.
 
Hocam jungle oynayacaksanız cebinizde en az 2 tane meta şampiyonu olması lazım. Artık meta gank atma metası değil, counter jungle metası. O yüzden ormanı hızlı dönen şampiyonları tercih etmelisin. Udyr, hecarim şu anda metanın en güçlü 2 jungleri. Ama tabii elonu da öğrenmek lazım çünkü plat elo altında meta şampiyonlar iş yapmıyor. Ormanda oynaması en zevkli hero ise bence graves, aşırı keyif alıyorum oynarken.
 
Arkadaşlar top LAN'e oyuncusuyum. Bu aralar canım inanılmaz orman çekiyor, bu yüzden ikincilimi orman yapacağım ama daha önce hiç oynamadım. Master'yi, Kha'Zix ve Warwick açmayı düşünüyorum.
Yoksa paraya kıyıp Kayn mı alayım? Nasıl çardır bunlar? Önceliğim Kha'Zix. Zevkliler midir? Jungle taktikleri nelerdir? Çar tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Dipnot: Topta birçok çarı oynamak istiyorum ormanda da banlanma durumuna karşı, havuzumu top kadar geniş yapmadan zevkli 3-4 Hero'yu oynamak. Söylediklerimden yola çıkarak taktik ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Viego çok güçlü ve zevkli karakterden karaktere geçmek çok eğlenceli oluyor.
 

Geri
Yukarı