En zorlandığınız GTA görevi neydi?

Melys

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Tüm gta serileri içinde ne çok hangi görevde zorlandınız. Bence tren kovalama ve inşaata bomba yerleştirme görevleri çok basitti gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Tren görevini 1. denemede, inşaat görevini 2. denemede geçtim zamanında. Bana kalırsa Gta San Andreas'taki "Freefall"(Serbest düşüş) adlı görev. Çok zordu 40-50 denemede geçtim.
1668213214788.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm gta serileri içinde ne çok hangi görevde zorlandınız. Bence tren kovalama ve inşaata bomba yerleştirme görevleri çok basitti gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Tren görevini 1. denemede, inşaat görevini 2. denemede geçtim zamanında. Bana kalırsa Gta San Andreas'taki "Freefall"(Serbest düşüş) adlı görev. Çok zordu 40-50 denemede geçtim.
Eki Görüntüle 1570552
GTA San Andreas'da "Zero" isimli abimizin, maket uçağını uçurduğumuz bir görev vardı. 3 gün uğraştım anca geçtim, gerçekten çok zordu.

GTA San Andreas'daki oyunun sonlarına doğru olan uçak eğitimi görevleri. İlk oynadığım zamanlarda zorlanmıştım.
Uçak eğitimi görevinde halkadan geçme görevi vardı 2 gün uğraştım. Tekerlekleri kaldırmıyormuşum :D.
San Andreas uçak eğtimi görevleri

San Andreas'ı ilk oynadığım zaman "N.O.E" isimli görevde çok zorlanmıştım. Uzun zaman önceydi tabii.
İsim aşırı tanıdık demek oluyorki bende çok takılmışım :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı