Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.304 Makaleler 23 Çözümler 20 12 Kasım 2022 #11 Melys dedi: İsim aşırı tanıdık demek oluyorki bende çok takılmışım Genişletmek için tıkla... Bu görevdir kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Melys dedi: İsim aşırı tanıdık demek oluyorki bende çok takılmışım Genişletmek için tıkla... Bu görevdir kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2022 #12 Walter H. White dedi: Bu görevdir kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uçak görevlerini çoğu sıkıntılı bu arada .
Walter H. White dedi: Bu görevdir kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uçak görevlerini çoğu sıkıntılı bu arada .
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.334 Çözümler 30 12 Kasım 2022 #13 Araba zıplatma görevi vardı. Onda çok zorlanmıştım.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.304 Makaleler 23 Çözümler 20 12 Kasım 2022 #14 Melys dedi: Uçak görevlerini çoğu sıkıntılı bu arada Genişletmek için tıkla... Uçak kontrolleri biraz sorunluydu ondan dolayı çoğu uçak görevi ilk başta zorluyordu.
Melys dedi: Uçak görevlerini çoğu sıkıntılı bu arada Genişletmek için tıkla... Uçak kontrolleri biraz sorunluydu ondan dolayı çoğu uçak görevi ilk başta zorluyordu.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 12 Kasım 2022 #15 Melys dedi: Hocam çok kanser bir görev cidden bu görevde Zero abim'in RC uçak görevleri sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Ben kafayı yiyorum Zero'nun görevlerinde.
Melys dedi: Hocam çok kanser bir görev cidden bu görevde Zero abim'in RC uçak görevleri sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Ben kafayı yiyorum Zero'nun görevlerinde.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 12 Kasım 2022 #16 GTA Vice City helikopter görevi.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Kasım 2022 #17 Agah gibi dedi: Araba zıplatma görevi vardı. Onda çok zorlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben o görevi geçememiştim, internetten save dosyası aramıştım o görev yüzünden.
Agah gibi dedi: Araba zıplatma görevi vardı. Onda çok zorlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben o görevi geçememiştim, internetten save dosyası aramıştım o görev yüzünden.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #18 Gta 3’teki araba görevleri. İnsanın sabrını zorluyordu oyunu sildim o görevler yüzünden.
Sosyal Şapka Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 407 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #19 Gta sa uçak olan her görev.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Kasım 2022 #20 Hiçbir görevi bana zor gelmedi. Bütün görevleri maksimum 2-3 denemede bitirmişimdir.