Encard Nasıldır ?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar Paypal nakit kartının kapanması ile bana yeni bir kart gerekli olacaktır şuan olarak encard'ı düşünüyorum sizce nasıldır yaş sınırı filan var mıdır ?

Hesaba gerek yok. Enpara Finansbank'tan ayrı çalışıyor.
Yani internetten şimdi başvuru yapsam kart evime kadar gelecek ben hiç hesap filan açmadan kartı kullanabileceğim yani sıkıntı çıkmasın ardından normal paypal nakit kart gibi demi ?

Peki ücretli midir bu kart ?

Verdiğin adrese temsilcileri getiriyor gayet ilgililer gerekli imzaları atınca kartın kullanıma hazır 1 gün soradan istediğim gibi internet üzerinden kullanabilirsin. Kart ücretsiz.

Verdiğin adrese temsilcileri getiriyor gayet ilgililer gerekli imzaları atınca kartın kullanıma hazır 1 gün soradan istediğim gibi internet üzerinden kullanabilirsin. Kart ücretsiz.
Ben yaşım gereği (16) babamın üstüne alacağım bu kart sayesinde babamın diğer banka hesaplarına zarar gelir mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı