AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 19 Ağustos 2022 #1 Enkoderler çok pahalı bende şunu alıp: Motor Hız Sensörü / Enkoder Sayıcı Satın Al | Robotistan Kullanmak istiyorum nasıl kullanabilirim?
Enkoderler çok pahalı bende şunu alıp: Motor Hız Sensörü / Enkoder Sayıcı Satın Al | Robotistan Kullanmak istiyorum nasıl kullanabilirim?
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 24 Ağustos 2022 #2 AhmedAldogan dedi: Enkoderler çok pahalı bende şunu alıp: Motor Hız Sensörü / Enkoder Sayıcı Satın Al | Robotistan Kullanmak istiyorum nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Encoder kadar sağlıklı veri alamazsın. Bunu çalıştırabilmen için ardunio da gerekebilir tam emin değilim. Artı 0 Eksi
AhmedAldogan dedi: Enkoderler çok pahalı bende şunu alıp: Motor Hız Sensörü / Enkoder Sayıcı Satın Al | Robotistan Kullanmak istiyorum nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Encoder kadar sağlıklı veri alamazsın. Bunu çalıştırabilmen için ardunio da gerekebilir tam emin değilim.