Endeavour OS vs Manjaro

Miskince

Picopat
Arkadaşlar merhaba. Bu iki dağıtım arasından hangisini ne sebeple önerirsiniz? Aradaki farklar nelerdir? Yanıtlar için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Bu iki dağıtım arasından hangisini ne sebeple önerirsiniz? Aradaki farklar nelerdir? Yanıtlar için teşekkürler.
Endeavour ters cevirir carpar. Manjaro AUR bile cokerten sacma sapan bloat bir sey ama Endeavour'da ister WM ister DE kullanabilirsiniz.

EndeavourOS oneririm. Manjaro kullanmayin.

Ikisi de Arch tabanlı, ikisi de hoş sistemler. Ikisini de kullanabilirsiniz ama ben Manjaro'yu sürücü desteğinden dolayı daha çok seviyorum.
Endeavour ters cevirir carpar. Manjaro AUR bile cokerten sacma sapan bloat bir sey ama Endeavour'da ister WM ister DE kullanabilirsiniz.
AUR'a bloat derken? Paket yöneticisinde olmayan şeyleri kurmak için bir nimet. Ayrıca sevmiyorsanız kurmayabilir veya kaldirabilirsiniz.

btw I'm using Arch.

Manjaro'yu uzun süre kullanmış, şu anda EndeavourOS kullanan birisi olarak söyleyeyim; EndeavourOS çok daha stabil. EOS'in tek eksiği (eksik denirse tabi) Pamac gibi bir uygulama yükleme arayüzüne sahip olmaması.

AUR bloat degil, LibreOffice bile veren Manjaro bloat. AUR'u severim.
Manjaro'yu uzun soluklu kullanmış, EndeavourOS'u şu an kullanan birisi olarak söyleyeyim; EndeavourOS çok daha stabil. EOS'in tek eksiği (eksik denirse tabi) Pamac gibi bir uygulama yükleme arayüzüne sahip olmaması.

Ben de EndeavourOS öneririm ancak yukarıdaki mesajların neredeyse hiçbirine katılmıyorum. Pamac request yüzünden nasıl bloat olabilir, ya da neden LibreOffice yüklü diye bloat olsun ki?
Kullaniciya birakilmali, market var mi var? Neden manuel kaldirayim ki? Endeavour daha minimal bir Manjaro gibi ama Manjaro'dan daha guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…