Çözüldü EndeavourOS "Can't Access tty" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nysentiera

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. EndeavourOS kuruyordum. Fakat ekran geldiğinde aynen şu şekilde yazıyordu.

: : Mounting '/dev/disk/by-label/EndeavourOS_202108' to '/run/archiso/bootmnt' Waiting 30 seconds for device /dev/disk/by-label/EndeavourOS_202108 ... Falling back to interactive prompt. You can try to fix the problem manually, log out when you are finished. sh: can't access tty; job control turned off

Bu sorunu nasıl çözebilirim? UNetbootin ile ISO dosyasını USB'ye yazdırdım ve GitHub versiyonunu kullanıyorum.

@The Shorekeeper

Son düzenleme:
Çözüm
ISO dosyasında veya kullandığınız programda sorun olabilir. Hangi platform üzerinde yazdırdınız?

Windows üzerinde yazdırdıysanız Rufus ile deneyin.

Linux üzerinde yazdırdıysanız dd kullanarak yazdırın.

Mesela:

Bash:
sudo dd if=/home/$USER/ISOs/EndeavourOS.iso of=/dev/sdb status=progress

gibi.
ISO dosyasında veya kullandığınız programda sorun olabilir. Hangi platform üzerinde yazdırdınız?

Mesela:

Bash:

gibi.

Çözüm

Mesela:

Bash:

Gibi.

GPT kurduğum için gittiğim yol farklıymış orada hata yapmışım. Boot ve swapları ayırmam gerekiyormuş. Şu an sorunsuz bir şekilde kurdum ve Linux'e geçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı