Nuyyu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- + Lenovo Legion 5 Pro
- RTX 4070 BY Lenovo
- i7-13700HX
+ Redmi Note 10 Pro (Sweet)
- SuperiorExtended (AOSP)
- Meslek
- Bilgisayar Yazılım ve Donanım
Daha önceden yükleyip kullandığım latte-dock kullanmayı bırakıp KDE'nin kendi panellerini kullanırsam daha mantıklı geleceğini düşünürek panelleri oluşturmaya başladım ve panelde çok fazla araç vardı deneyip silme amaçlıydı kalkıp htoptan bakayım dedim RAM kullanımına normalden fazla RAM kullandığını görünce yeniden başlattım bilgisayar açılınca şifreyi girdikten sonra masaüstü donuyor duvar kâğıdım griye dönüyor cevap vermediği için ama sistem aslında çalışıyor başlat tuşu Vb. tıklayınca tepki veriyor uygulamara girebiliyorum.
Zen çekirdeği ile giriş yapmayı bıraktım işe yaramadı wayland yerine X11 geçtim yine işe yaramadı.
Şu an üst kısımda önceden oluşturduğum panel gelmiyor (KDE ile oluşturduğum) ve masaüstü donuyor bunun bir çaresi var mı? Latte dock sıkıntısız çalışıyor diğer uygulamalarda aynı şekilde mesela panellerin hakkında bilgiler bir dosyada yazılıyor mudur ve o dosyayı silsem ya da düzenlesem olmadı konsol ile masaüstündeki bütün araçları silme komutu gibi bir şey yok mu ya da panelleri silen.
Zen çekirdeği ile giriş yapmayı bıraktım işe yaramadı wayland yerine X11 geçtim yine işe yaramadı.
Şu an üst kısımda önceden oluşturduğum panel gelmiyor (KDE ile oluşturduğum) ve masaüstü donuyor bunun bir çaresi var mı? Latte dock sıkıntısız çalışıyor diğer uygulamalarda aynı şekilde mesela panellerin hakkında bilgiler bir dosyada yazılıyor mudur ve o dosyayı silsem ya da düzenlesem olmadı konsol ile masaüstündeki bütün araçları silme komutu gibi bir şey yok mu ya da panelleri silen.
Son düzenleyen: Moderatör: