eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 2 Eylül 2024 #1 EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur?
EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur?
Çözüm 6 6 613366 2 Eylül 2024 eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Online kurulum yapman daha iyi olur yoksa KDE ile kuruyor ve bazı paketleri indirmiyor.
eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Online kurulum yapman daha iyi olur yoksa KDE ile kuruyor ve bazı paketleri indirmiyor.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 Kurulumun sorunsuz gerçekleşmesi için Online kur. Ben pacman de sorun yaşıyordum internetsiz kurduğum için. Artı 0 Eksi
Kurulumun sorunsuz gerçekleşmesi için Online kur. Ben pacman de sorun yaşıyordum internetsiz kurduğum için.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.131 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Online kurulum daha iyi olur ama imkanın yoksa offline kurulum da yapabilirsin. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Online kurulum daha iyi olur ama imkanın yoksa offline kurulum da yapabilirsin.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 2 Eylül 2024 #4 eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Online kurulum yapman daha iyi olur yoksa KDE ile kuruyor ve bazı paketleri indirmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Online kurulum yapman daha iyi olur yoksa KDE ile kuruyor ve bazı paketleri indirmiyor.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.827 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Eylül 2024 #5 eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Masaüstü ortamını şimdi ayarlamak isterseniz Online kurun. Eğer internetiniz azsa offline kurup sonra masaüstü kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: EndeavourOS Xfce kuracağım. Online kurulum mu yoksa offline kurulum mu tercih etmeliyim? Hangisi sorunsuz kurulum olur? Genişletmek için tıkla... Masaüstü ortamını şimdi ayarlamak isterseniz Online kurun. Eğer internetiniz azsa offline kurup sonra masaüstü kurabilirsiniz.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 2 Eylül 2024 #6 Teşekkürler arkadaşlar. Online kurdum. Offline kurulumda KDE Plasma masaüstü ortamıyla kuruyor. Offline kurulumda tek seçenek KDE Plasma'ymış. Artı 0 Eksi
Teşekkürler arkadaşlar. Online kurdum. Offline kurulumda KDE Plasma masaüstü ortamıyla kuruyor. Offline kurulumda tek seçenek KDE Plasma'ymış.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 2 Eylül 2024 #7 eylül kabuss dedi: Teşekkürler arkadaşlar. Online kurdum. Offline kurulumda KDE Plasma masaüstü ortamıyla kuruyor. Offline kurulumda tek seçenek KDE Plasma'ymış. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Teşekkürler arkadaşlar. Online kurdum. Offline kurulumda KDE Plasma masaüstü ortamıyla kuruyor. Offline kurulumda tek seçenek KDE Plasma'ymış. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.