Endeks Bilişim Güvenilir Bir Yer Mi?

Ürünü sıfır kapalı kutu ile değiştirmişlerdi. 20 iş günü içinde de çözülmüştü. Vay be 5 sene olmuş neredeyse

Garanti olmamasına rağmen mi?

Garanti var da benim de kart ısınıyor diye mail attım da kabul ederlerse gönderecem kartı. Araştırırken senin bu konuyu gördüm. :D
 
Garantisi devam ediyordu sadece satın aldığım yer kapanmıştı o yüzden direkt olarak garanti belgesi üzerindeki telefon numarası ile iletişime geçmiştim.

Konu hortlamış ama ekleyeyim halen hızlı cevap veriyor ve ilgileniyorlar. Gigabyte, Zotac vs. resmi distribütörüdür.


Hmm. Bende başka forumdan görüp mail atmayı denedim. Dün gece 10'da attım. Sabah 10'da cevap verdiler. Kutulu istedi de bende kutu yoktu. Zarar gelmeyecek şekilde kutuyla gönderebilirsiniz dedi. Bugün baya sağlam sarıp gönderdim. İşleyiş nasıl olacak bakalım. Not defterime kayıt ediyorum. Deneyimlerimi konu olarak açacağım bitince.

Bende ısınıyor, karttan ses geliyor diye gönderdim. Bizimkine ne diyecek bakalım.
 
Bende kısaca deneyimleri mi anlatayım. Zotac ekran kartını gönderdim. İlk gönderirken kargo parasını siz ödüyorsunuz. Geri gönderimi onlar karşılıyor.

Sorunum ısı kaynaklıydı. Ped değişimi veya kart değişimi olarak not ekledim. ( kendinleri de zaten söylüyorlar. "sorunu nedir? Kısaca açıklama yazın.)

1 hafta içerisinde arayıp kontrol ettiklerini söylediler. Isı ile ilgili sorun olmadığını isterseniz pedleri ücretsiz değişebileceklerini söylediler. Bende değiştirin dedim. ( demez olaydım!)

Bu şekilde 2 haftayı geçmeden ekran kartını geri aldım. Buraya kadar süper hızda işlem gördü. Ama ekran kartım geldikten sonra daha fazla ısınmaya başladı. Dayanamayıp ekran kartının içini açtım. Piyasa da kullanılan en dandik pedleri kullanmışlar. Hemen çıkartıp bakır ped siparişi verdim. Şu anda bakır Ped'den çok memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı